16.05.23 DI Digital Nyheder

Vil I hjælpe kommunerne med at frigive tid og løfte velfærden?

KL har startet et forløb, der skal hjælpe de enkelte kommuner med løsninger til deres digitale omstilling. Hvis du er leverandør af en sådan løsning, har du nu mulighed for at præsentere dine løsninger for kommunerne.

Kommunernes Teknologipartnerskab er et KL-initiativ, hvis hensigt er at hjælpe kommuner med at implementere konkrete teknologier og løsninger, der sparer tid og løfter borgerens generelle velfærd. Teknologipartnerskabet løber over en 1,5-årig periode, fra marts 2023 til september 2024.

Teknologipartnerskaber tilbyder kommunerne hjælp indenfor fire hovedområder: Skærmbesøg i hjemmeplejen, digitalt understøttet træning, etablering og skalering af administrative processer og intelligent automatisering af end-to-end processer.

Kommunen vælger selv, hvilken leverandør af de enkelte løsninger, som den vil samarbejde med. Kommunernes Teknologipartnerskab har derfor gjort det muligt for leverandører af de pågældende løsninger at skrive sig på en liste, der vil fungere som et overblik over leverandører. Således kan de deltagende kommuner i partnerskabet danne sig et overblik over, hvilke løsninger og leverandører der udbyder den konkrete løsning. Flere kommuner har ikke indkøbt løsninger endnu, så det er en god mulighed for, at blive taget i betragtning som leverandør.

Skriv jer på listen her.

Jacob Høffer Larsen

Jacob Høffer Larsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3479
  • Mobil +45 5170 5926
  • E-mail jahl@di.dk

Relateret indhold