21.05.24 DI Digital Nyheder

PwC’s Cybercrime Survey åben for besvarelser

For 10. år i træk undersøger vi cybersikkerheden i erhvervslivet og hos offentlige institutioner i Danmark. Vi har derfor brug for din stemme til at belyse, hvordan det står til.

Med undersøgelsen gives der indblik i aktuelle udfordringer og trusler, og hvordan forskellige virksomheder navigerer i disse. Desuden bidrager den til en overordnet forståelse og dialog om informationssikkerhed og datahåndtering i erhvervslivet.  

I 2023 viste undersøgelsen, at omkring syv ud af ti danske virksomheder skruer op for budgettet til cyber- og informationssikkerhed, og at flere virksomheder i højere grad prioriterer arbejdet med cybersikkerhed.  

I år fokuserer undersøgelsen bl.a. på AI-udviklingens påvirkning på cybersikkerheden, samt hvordan virksomheder forholder sig til ny regulering på hele cyberområdet. 
 
I DI Digital er glade for at støtte op om PwC's vigtige undersøgelse. På den måde kan vi tilvejebringe vigtig indsigt om dansk erhvervslivs prioriteter og udfordringer inden for cyber- og informationssikkerhed. Undersøgelsen er udarbejdet i samarbejde med Center for Cybersikkerhed, Finans Danmark, Dansk Erhverv, IT-Branchen, Dansk IT, KITA, Rådet for Digital Sikkerhed, ISACA, Microsoft, Punktum dk og Bestyrelsesforeningen.

Derfor bliver det også særligt interessant at se, hvilke resultater PwC’s Cybercrime Survey bringer med sig i 2024. 

Senere på året vil PwC inviterer til webinar, hvor vi vil gå i dybden med de vigtigste resultater. Det forventes, at rapporten lanceres i efteråret 2024. 

Cybercrime Survey henvender sig til store som mindre virksomheder i både den private og offentlige sektor. 

Undersøgelsen tager 5-10 minutter at besvare. Besvar den her: PwC Cybercrime Survey 2024  

 

Helene Jakobe Bom

Helene Jakobe Bom

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3662
  • Mobil +45 5218 5993
  • E-mail hebo@di.dk

Relateret indhold