12.06.24 DI Digital Nyheder

Digital Læringsdag 2024

Den 13. august afholder DI Digital i samarbejde med EdTech Denmark Digital Læringsdag 2024.

 

Danmark har en unik uddannelsestradition med stærke rødder i dannelse, demokrati og tæt dialog med samfundet. Samtidig er det danske samfund et af de mest digitale i verden, hvilket har stor indflydelse på skole og uddannelse. I disse år er der et markant fokus på digitalisering og teknologi i uddannelsessektoren, hvilket stiller nye krav til undervisere, elever, studerende, ledere, forvaltning, leverandører, politikere og forskere.

Digital Læringsdag 2024 har til hensigt at forene alle betydningsfulde parter inden for uddannelsessektoren og læringsteknologi for sammen at forstå udviklingen bedre. Digital Læringsdag retter fokus mod samspillet mellem teknologi, læring og uddannelse på en kritisk og opbyggelig måde, i samarbejde med en bred vifte af partnere. Eksempelvis vil der blive diskuteret udfordringer og potentiale ved brug af AI i forbindelse med eksaminer, nye teknologier i håndværksfagene, digital didaktik, blended learning og meget mere.

Dagen vil også være fyldt med muligheder for at netværke med øvrige deltagere og opleve demonstrationer af læringsteknologier på en udstilling. Det foreløbige program for dagen kan ses her.

Den Digitale Læringsdag fungerer som en ideel platform for vidensudveksling, og giver aktører inden for uddannelses- og læringsteknologifeltet mulighed for at styrke deres færdigheder i fællesskab.

Find mere information og tilmeld dig Digital Læringsdag via linket nedenfor, og bliv mere vidende om forholdet mellem teknologi, læring og uddannelse sammen med en række relevante aktører.

BEMÆRK, AT DU SOM MEDLEM AF DI DIGITAL KAN FÅ 50% RABAT PÅ DIN BILLET.

Relateret indhold