19.05.21 DI Digital Nyheder

Deltag i DI Digitals årsdag 2021: Digitale styrkepositioner og danske muligheder

På DI Digitals årsdag den 7. juni sætter vi fokus på de muligheder, som digitalisering og ny teknologi giver, og på hvordan vi bedre kan udnytte de digitale styrkepositioner, vi har i Danmark.

Vejen ud af coronakrisen er bl.a. øget digitalisering. Det har både statsministeren, resten af regeringen og DI's adm. direktør Lars Sandahl Sørensen for længst slået fast. Mange gange.

Der er bl.a. gode eksempler på, hvordan digitalisering kan bidrage til at løfte produktiviteten i forskellige brancher, bidrage til større bæredygtighed og forbedre sundhedsvæsenet.

Med afsæt heri vil vi på DI Digitals årsdag tage en diskussion med politikere om, hvordan vi fortsat kan understøtte den digitale udvikling og fremme digitale løsninger i både den private og offentlige sektor.

Digitalisering er også grundlaget for nogle af de største danske forretningssucceser i det sidste årti.

To af dem er repræsenteret i DI Digitals bestyrelse. Nemlig adm. direktør Michael Holm fra Systematic, der bl.a. står bag den succesrige elektroniske patientjournal, Columna, der er ved at blive implementeret i hele Vestdanmark. Systematic er samtidig verdens største software leverandør af Kommando & Kontrol systemer med produktet SitaWare, der bl.a. blev benyttet af Nationalgarden i Washington ifm. Præsident Bidens indsættelse i januar.

Den anden er André Rogaczewski, der er DI Digitals formand og adm. direktør for Netcompany, som bl.a. står bag mange af de store danske offentlige digitale løsninger fra de seneste år som borger.dk, Aula, Ny digital post og det digitale coronapas.

Hør Michael Holm og André Rogaczewski fortælle om, hvad der har været afgørende for deres respektive virksomheders succes og om rejsen indtil nu.

Systematic

Netcompany

Danmarks Enhjørninger

Det er ikke kun de højeste træer i skoven, som vi har fokus på. Fortsat succes med digitalisering kræver også, at vi understøtter underskoven af nye digitale startups, hvor der heldigvis er rigtig god grøde i mange af de nye techmiljøer.

Derfor sætter vi i ”Enhjørningernes Hule” på DI Digitals årsdag spotlight på tre succesfulde startups, som får bedømt deres businesscase og får gode råd og vejledning af et dommerpanel til, hvordan de skal få sat endnu mere skub på deres vækst og udvikling.

På baggrund heraf tager vi en diskussion med politikere om, hvordan vi fostrer flere digitale startups og bedst muligt kan støtte op om og fremover fastholde højvækstvirksomhederne i Danmark.

Til slut kommer finansminister Nicolai Wammen forbi årsdagen og løfter sløret for regeringens kommende tiltag på det digitale område.

Du er inviteret til at deltage gennem hele årsmødet med kommentarer og spørgsmål i chatfunktion.

Jeg håber, at du har lyst til at være med virtuelt på vores årsdag.

Læs mere og tilmeld dig her.

Rikke Hougaard Zeberg
Branchedirektør i DI Digital

Rikke Hougaard Zeberg

Rikke Hougaard Zeberg

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3173
  • Mobil +45 2084 0194
  • E-mail riz@di.dk

Relateret indhold