23.06.21 DI Digital Nyheder

Sommerstatus med digital vind i sejlene

Det går godt for den danske tech-branche, og det er vigtigt for en ambitiøs digital omstilling af dansk erhvervsliv og vores velfærdssamfund. Fremgangen kan også ses i væksten af medlemmer i branchefællesskabet DI Digital, hvor vi nu er godt 700 medlemmer, der skal fremme en ansvarlig og bæredygtig brug af teknologi i Danmark.

I DI Digital har vi et stort ønske om at gøre Danmark til et digitalt foregangsland, og alt tyder på, at vi er rigtig godt på vej.

I vores konjunkturanalyse fra det første kvartal af 2021, ser vi trods nedlukning i Q1 2021, fortsat vækst i omsætningen. Dertil er erhvervstilliden kommet tilbage på niveauet fra før nedlukningen af Danmark i marts 2020. Det er glædelige nyheder, som vi er glade for i DI Digital, og det belyser endnu engang, at digitalisering aldrig har været vigtigere, og det derfor er vigtigt, at vi får alle med, store som små, på den digitale bølge.

I vores nyligt lancerede strategi fra branchen præsenterer vi seks mærkesager, der hver skal være med til at gøre Danmark til et digitalt foregangsland, hvor vi er førende på ansvarlig og bæredygtig digitalisering, understøtter alle virksomheders udnyttelse af den digitale værktøjskasse, og kompetenceudvikler vores børn, unge og ældre til at arbejde og trives i en stadig mere digital hverdag.

For at indfri disse ambitioner har vi brug for digitale virksomheder inden for alle sektorer og industrier, der kan skubbe udviklingen på vej. Dette gælder både byggeriet, elektronik, fremstilling og produktion, sundhedsindustrien og velfærdsområdet, transport, handel og mange flere.

Vi er derfor også glade for at kunne byde velkommen til en masse nye medlemmer i DI Digital i løbet af årets to første kvartaler – her iblandt Tradeshift, PennyWorthy, Sustainability Software, Procon Solution, Cogo og mange flere.

Vi glæder os til et godt samarbejde herfra, og ser frem til at videndele, sparre og diskutere på tværs, hvordan vi sammen kan løfte den digitale omstilling i Danmark.

Rikke Hougaard Zeberg
Skrevet af:

Rikke Hougaard Zeberg

Relateret indhold