04.08.21 DI Digital Nyheder

Tid til Healthtech Summit 2021

Danmark skal fastholde sin stærke førerposition indenfor sundhedsinnovation og udviklingen af fremtidens sundhedsteknologiske løsninger. Men det kommer ikke af sig selv.

Lande omkring os buldrer derudad med nye satsninger – særligt på bagkant af COVID-19 epidemien, hvor værdien af digitale løsninger i sundhedsvæsnet, og samfundet generelt, er blevet tydeliggjort.

Fuldstændig som Danmark har vist med vores digitale postkasse, nemid, digitale læringsværktøjer, stærk mobil- og bredbåndsdækning, hurtig udbredt sporingsapp, digital test- og vaccinebestilling, download af coronapas og meget andet.

Og behovet for digitale sundhedsløsninger kommer kun til at vokse med fremtidens aldrende befolkninger, flere kronikere og nye sygdommes opståen.

I den erkendelse ønsker et samlet dansk økosystem for sundhedsinnovation og udviklingen af fremtidens sundhedsteknologiske løsninger at invitere til Healthtech Summit 2021 den 30. september i Industriens Hus.

Med programmet for dagen skal vi, sammen med internationale og nationale eksperter, blive klogere på, hvordan vi fremtidssikrer sundhedsvæsenet gennem innovative sundhedsteknologiske løsninger funderet i et solidt offentligt-privat samarbejde.

Hvem har ansvaret for at sikre innovationen i sundhedsvæsnet? Hvilke incitamenter skal være på plads, for at klinisk personale, universiteter, virksomheder og patienter kan se værdi i at indgå i værdiskabende teknologibrug for bedre sundhed, og som samtidig kan blive til nye eksporteventyr? Er det styrkede rammevilkår inden for kompetencerigdom, adgang til sundhedsdata, adgang til kapital, som skal sikre, at vi lykkedes?

Det er forhåbentligt nogle af disse spørgsmål, som vi kan finde svar på sammen.

Læs mere og tilmeld dig her.

Health Tech Adoption Awards

Som noget nyt vil der i år blive uddelt en "Health Tech Adoption Awards 2021"

Her fejrer vi ikke "den bedste ide" men fejrer folkene, der har fået Health Tech og ud i drift i sundhedssektoren. Det vil sige, at det er personerne i partnerskabet mellem virksomheden og brugere, der sammen har taget det fulde skridt, købt og adapteret en løsning. Løsninger, som i dag anvendes i den danske sundhedssektor. 

Hvis du ønsker at nominere en, kan det gøres her
Deadline for nominering er den 22. august klokken 23:59. 

Rikke Hougaard Zeberg

Rikke Hougaard Zeberg

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3173
  • Mobil +45 2084 0194
  • E-mail riz@di.dk

Relateret indhold