04.01.22 DI Digital Nyheder

2022 Let´s go!

Nyt år, nye digitale muligheder

I DI Digital satte vi i 2021 et mål om at være med til at gøre Danmark til et digitalt foregangsland. Vi præsenterede samtidig vores strategi, som med seks mærkesager skal bidrage til at flytte Danmark og ikke mindst virksomhederne i den rigtige retning. Fantastisk at Danmark har taget en flot førsteplads som digital europamester i DESI-indekset 2021, men vi skal fortsætte arbejdet.        

For hvornår er vi egentlig i mål med vores digitale rejse? Svaret er: Nok aldrig. Der vil altid være mere at gøre, og med den teknologiske udvikling er der ingen tvivl om, at vi får nok at se til. Vi tager derfor også vores mål for 2021 med ind i 2022. Vi vil fortsætte med at kæmpe for, at Danmark (for-)bliver et digitalt foregangsland for derigennem at skabe udvikling, vækst, velstand og velfærd, der inspirerer resten af verden og samtidig sikrer, at vores medlemmer oplever de bedste forudsætninger for at lykkes. Vi glæder os derfor også til alt, hvad 2022 kommer til at byde på.

Vi ved, at en af de vigtigste forudsætninger for den videre digitalisering er gensidig tillid mellem civilsamfund og erhvervsliv. Det kræver, at vi håndterer, opbevarer og anvender de data, som vi har, på en ansvarlig og etisk måde. Vi kickstarter derfor 2022 med en virtuel nytårskur, når Jim Hagemann Snabe, Martin Ruby og Stine Bosse den 13. januar diskuterer grænser for vores brug af data. Til nytårskuren har vi også inviteret en række spændende iværksættere til at præsentere deres produkter og bidrag til Danmarks digitale rejse. Alle er inviteret med til festlighederne. Jeg håber, at du også har lyst til at se med den 13. januar til et glas virtuel champagne. Læs mere og tilmeld dig her.

Vi fortsætter i sporet med ansvarlig brug af data, når vi i foråret kommer rundt i Danmark med vores roadshow om ansvarlig og etisk brug af data. Her vil DI’s medlemsvirksomheder have mulighed for at blive klogere på, hvordan digitale løsninger kan sikres på en ansvarlig og etisk måde, der samtidig fremmer konkurrenceevnen.

Det er et tætpakket og spændende program, vi har foran os i 2022. Vi melder klar til 2022 i DI Digital, og vi ser frem til det fortsatte samarbejde med jer alle.

Godt nytår!

Rikke Hougaard Zeberg

Rikke Hougaard Zeberg

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3173
  • Mobil +45 2084 0194
  • E-mail riz@di.dk

Relateret indhold