20.05.22 DI Digital Nyheder

Hvad betyder den digitale forandring for virksomhederne?

Post Corona investerer virksomhederne i digitalisering og ny teknologi, som aldrig før. Det bringer innovation og effektivisering med sig, og det forandrer virksomhederne. Virksomhederne bliver hastigt mere digitale, og der kommer hele tiden nye teknologier på markedet, som bliver implementeret i virksomhedernes kernedrift.

Og netop fremtidens teknologier er, hvad vi ønsker at sætte fokus på, når vi åbner dørene til DI Digitals årsdag den 8. juni 2022 i Industriens hus. I år zoomer vi ind på de muligheder, udfordringer og nødvendige omstillinger, som digitalisering og ny teknologi bringer for erhvervslivet i de kommende år. Årsdagen er en af DI Digitals absolut største begivenheder, og jeg glæder mig til, for anden gang som branchedirektør, at møde jer alle til en festlig dag i Industriens Hus.  

Programmet i år byder på tankevækkende eksempler på, hvad teknologien kan, og hvor vi er på vej hen. Vi kickstarter årsdagen med Bjarne Lykke Sørensen, CEO Siemens A/S and Digital Industries, der vil give sit blik på digital forretningsudvikling. Efterfølgende vil Nicole Herskowitz, Vice President, Microsoft, give sit bud på, hvordan fremtiden ser ud, hvilke trends vi ser, og hvad det vil betyde for virksomhederne. Senere vil Mikkel Flyverbom, professor, Academic director of the BiS platform Digital Transformation, tage os godt og sikkert igennem do’s and don’ts i ledelse af digital transformation, og afslutningsvis vil formændene for DI Digitals udvalg komme med deres blik på dagens tema fra hver deres område og give os de vigtigste bud på muligheder og udfordringer i fremtiden.  

Vel mødt til en spændende eftermiddag!  

Tilmeld dig årsdagen HER.

Rikke Hougaard Zeberg
Skrevet af:

Rikke Hougaard Zeberg

Relateret indhold