30.05.18 DI Digital Blog

Digitalisering skal skabe værdi - ellers er det lige meget

Læs den ugentlige kommentar fra direktør, Lars Frelle-Petersen


I går afholdt vi DI Digitals årsdag. Det var en rigtig god dag med ca. 200 tilmeldte, hvor vi gik bag om hypen og satte fokus på, hvad der faktisk kommer ud af de mange digitaliseringsprojekter.

For hvis ikke digitalisering skaber bedre plads til varme hænder, bedre produktion eller giver muligheder for at gøre noget helt nyt, så er det både spild af tid og penge, og hvorfor så overhovedet digitalisere?

Find inspiration i vores case-katalog
Vi befinder os heldigvis i guldalderen for digitale løsninger, der skaber værdi. Men det er der måske ikke så mange, der ved. Derfor har vi samlet en række cases, der viser konkrete gevinster ved digital transformation – fra vindmøller og gadebelysning til betting og digital offentlig forvaltning. Det sidstnævnte kunne skatteminister Karsten Lauritzen (V) også fortælle om på årsdagen.

Udstilling "We're Powering the Digital - It's Electrifying"
I går åbnede vi også en udstilling med eksempler på, hvordan danske elektronikløsninger bidrager til at tackle vores udfordringer inden for klima, miljø, sundhed. Hvis du kommer forbi Industriens Hus, må du endelig kigge ind og blive imponeret over de mange avancerede elektronikløsninger.

5 nye bestyrelsesmedlemmer
Vi afholdt også generalforsamling i går, og jeg glæder mig over at kunne byde velkommen til fem nye medlemmer i bestyrelsen, som genvalgte André Rogaczewski, Netcompany A/S, som formand og Toke Foss, DEIF A/S, som næstformand.

Jeg glæder mig til samarbejdet med den nye bestyrelse, vores medlemmer og vores øvrige samarbejdspartnere. Sammen skal vi sikre, at digitaliseringen også fremadrettet skaber værdi for både virksomheder, myndigheder og borgere.

Højdepunkter fra årsdagen kan streames her

Lars Frelle-Petersen

Lars Frelle-Petersen

Medlemsdirektør

  • Direkte +45 3377 3606
  • Mobil +45 4097 4462
  • E-mail lfp@di.dk