01.03.18 DI Digital Blog

I arbejdstøjet for digitalisering af Danmark

Læs ugens kommentar fra Digital Direktør, Lars Frelle-Petersen

I dag er min første arbejdsdag som digital direktør i DI og første dag i spidsen for DI Digital. Jeg har glædet mig meget til at komme i arbejdstøjet.
For mig at se spiller DI en helt unik rolle i at gøre Danmark bedre gennem digitalisering. DI kan med sine godt 10.000 medlemmer fra mange forskellige brancher om nogen være dem, der skaber udvikling og samarbejde på tværs. Det er nødvendigt at bryde ud af traditionelle branchetilgange og se på, hvordan vi får digitalisering til at gennemsyre alle brancher. Det bliver min vigtigste opgave i DI, at få det projekt til at lykkes.

Samtidig skal DI være den toneangivende stemme i den digitale debat, der fylder stadigt mere i samfundet, fordi hverdagen er blevet digital – både for borgere og virksomheder. Vi skal gå forrest i debatten og turde tale om teknologiens rolle i samfundet. Også – ja, måske især - når det er svært, og dilemmaerne er store, skal Danmarks største erhvervsorganisation også være den stemme, der formår at sætte retning for digitaliseringen af Danmark.

Jeg håber på, at jeg kan tage mine erfaringer med at digitalisere store, komplekse områder i det offentlige med ud i store og små virksomheder over hele landet. Det er vigtigt, at både det offentlige og det private får sat nye milepæle, hvis vi skal udbygge Danmarks digitale førerposition.
Endelig glæder jeg meget til at stå i spidsen for den digitale branche, der netop skal bidrage til den digitale omstilling i hele samfundet. Det er digitale produkter og elektroniske løsninger over alt fra bredbånd og mobildækning til medier og it-udvikling, der gør Danmark hurtigere, dygtigere og bedre.

Jeg glæder mig meget til samarbejdet.

Med venlig hilsen
Lars Frelle-Petersen
Digital Direktør

Lars Frelle-Petersen

Lars Frelle-Petersen

Medlemsdirektør

  • Direkte +45 3377 3606
  • Mobil +45 4097 4462
  • E-mail lfp@di.dk

Relateret indhold