06.09.18 DI Digital Blog

Ny bestyrelse er digitaliseringens førstehold

Vi har samlet den digitale værdikæde. Læs ugens kommentar fra Direktør Lars Frelle-Petersen

Digitalisering ændrer i disse år fundamentalt landskabet for vores virksomheder og samfund. Nye måder at producere og distribuere varer og tjenesteydelser giver mulighed for den ene og betyder udfordringer for den anden. Samtidig får vi hele tiden nye muligheder for at kommunikere og række ud til kunder og samarbejdspartnere. Det gør, at alle virksomheder må forholde sig aktivt til, hvad digitalisering betyder for dem. Ingen brancher er fredet og kan gøre det, de plejer, hvis de fortsat vil drive en sund forretning.

Vi samler den digitale værdikæde
I DI Digital samler vi hele den digitale værdikæde, der tilsammen spiller en nøglerolle i den digitale omstilling af vores virksomheder og samfund. Vi har elektronikvirksomheder, der producerer avanceret teknologi, der eksporteres til hele verden. Vi har medievirksomheder, der udvikler nye digitale produkter og streamingtjenester i hvert et device. Vi har it-selskaberne, der laver nye løsninger – fra den fikse app på vores telefon til komplekse it-systemer til det offentlige. Vi har teleselskaberne, der har rullet mobil- og bredbåndsnet i verdensklasse ud til hele landet, så vi nu bl.a. har en vænnet os til, at vi kan hente læse vores mail og streame fodboldkampen i HD på vores telefon, mens vi sidder i bussen.

For at give disse virksomheder de bedste muligheder for netop at gøre dette, har vi sat et nyt bestyrelseshold i DI Digital.

Nye medlemmer af bestyrelsen
Vi har derfor i denne uge budt velkommen til adm. direktør Kim Lehmann, Kamstrup A/S, president & CEO Lars Thinggaard, Milestone Systems A/S samt direktør Morten Øllgaard, Clearview Trade ApS.

Disse tre supplerer de fem virksomhedsledere, der blev valgt som nye bestyrelsesmedlemmer på DI Digitals generalforsamling tidligere på året:

• Jesper Hvirring Henriksen, VP Engineering Zendesk Guide, Zendesk ApS.
• Lars Enevoldsen, Group Vice President Technology & Innovation, Grundfos A/s
• Lise Karstensen, Country Director, Nokia Denmark A/S
• Morten Hjorth Bentzen, CEO and Country Manager, Telia Danmark
• Peter Revsbech, CEO, Ordbogen A/S

DI Digitals bestyrelse består nu af 21 medlemsvirksomheder, der bredt repræsenterer de digitale brancher.

Det er en bestyrelse, vi er stolte af. Den rummer de seneste to danske virksomheder, der har vokset sig til at være over 1000 medarbejdere. Den rummer ambitiøse iværksættere og globale giganter. Den rummer virksomheder, der har visioner for teknologien og for, hvad vi skal bruge den til i vores samfund.

Det er derfor, at det er den helt rette til at sætte retningen for den nye strategi for DI Digital, som vi er i gang med at udarbejde og som skal udstikke retningen for de kommende år.

Jeg glæder mig til samarbejdet om at tage de digitale brancher – og resten af Danmark – til det næste skridt på den digitale rejse.

Med venlig hilsen,

Lars Frelle-Petersen
Direktør

Lars Frelle-Petersen
Det er en bestyrelse, vi er stolte af. Lars Frelle-Petersen
Lars Frelle-Petersen

Lars Frelle-Petersen

Medlemsdirektør

  • Direkte +45 3377 3606
  • Mobil +45 4097 4462
  • E-mail lfp@di.dk

Relateret indhold