DI Digitals nytårskur 2022

Genoplev DI Digitals nytårskur 2022

Grænser for data?

Den 13. januar holdt vi nytårskur i DI Digital. Temaet for dagen var, hvordan vi kan (og skal) anvende data ansvarligt.

Eftermiddagen blev skudt i gang med en varm velkomst fra DI Digitals branchedirektør, Rikke Hougaard Zeberg. I velkomsten blev der blandt andet sat fokus på, hvad vi i DI Digital ønsker os af 2022, når det kommer til anvendelsen af data.

Dét lagde grobunden for paneldebatten: Bedre muligheder for ansvarlig dataanvendelse med Jim Hagemann Snabe, Martin Ruby og Stine Bosse. Én ting, som stod klart for alle, var, at ansvarlig håndtering af data bunder i tillid, gennemsigtighed og etisk ansvar. Ved den rette håndtering og udnyttelse er mulighederne uendelige.

I løbet af eftermiddagen blev syv af vores dygtige iværksættere præsenteret: Complete7Co-CodersSixtusejendom.comKauntFOODOP og Groensky. De deltog ligeledes i en virtuel iværksætterzone og gav et unikt indblik i, hvordan deres produkt bidrager til Danmarks digitale udvikling.

Du kan gense nytårskuren HER

Rikke Hougaard Zeberg, Branchedirektør
Lad 2022 blive året, hvor vi finder de gode svar på, hvordan vi får skabt balance mellem en optimal udnyttelse af de digitale muligheder og behovet for at sætte grænser og lave regulering. Rikke Hougaard Zeberg, Branchedirektør
André Rogaczewski, administrerende direktør, Netcompany
Vi kommer til at se mange flere konkrete og helt unikke eksempler på, hvordan vi bevæger os i den rigtige retning for at løse vores helt store langsigtede udfordringer, som er: Klima, demografi og et demokrati, som vi alle sammen stoler på. André Rogaczewski, administrerende direktør, Netcompany

Den digitale iværksætterzone

Sixtus Technologies

ejendom.com

FoodOptimize

Kaunt

Grøn Sky

Co-Coders

Complete7

D-Mærket

Jim Hagemann Snabe, formand for bestyrelserne i A.P. Møller – Mærsk og i Siemens AG.
Det handler om at skabe tillid til data. Vi skal ikke ende i en situation, hvor vi har mindre data i Europa, men hvor vi har mere. Vi skal skabe tillid til brugen. Løser vi ikke dét moralske dilemma, så løser vi ikke vores problemer. Jim Hagemann Snabe, formand for bestyrelserne i A.P. Møller – Mærsk og i Siemens AG.

Se billeder fra nytårskuren

Relevante links