mærkesager, strategi og handlingsplan

Danmarks vækst og velstand skal øges gennem ambitiøs udnyttelse af de digitale muligheder

Strategi og handlingsplan

 1. Vision og mission

 2. Seks mærkesager

Mærkesager

Læs mere om DI Digital
 • Danmark som digitalt foregangsland

  Danmark har unikke fortrin inden for digitalisering. Vi gør det allerede godt. Men vores ambition er at blive det land, man automatisk retter blikket mod for inspiration og afprøvning af nye løsninger.

  Læs mere
 • Grøn omstilling via digitalisering

  Den digitale branche har et ansvar for at reducere CO2 aftryk - i såvel egen som andre brancher og dermed bidrage aktivt til Danmarks 70 pct. reduktionsmål.

  Læs mere
 • Kompetenceløft til alle

  Med den digitale omstilling af samfundet og erhvervslivet følger et stigende behov for digitale kompetencer - for alle - både i bredden og i dybden, så vi fastholder udvikling og undgår en digital polarisering.

  Læs mere
 • Digital sikkerhed og tillid for alle

  Danmark og mange andre lande er blevet digitaliseret massivt på kort tid. I processen er sikkerhed og privatbeskyttelse kommet i en anden række. Der er derfor et presserende behov for en øget digital ansvarlighed i samfundet, den offentlige sektor og erhvervslivet.

  Læs mere
 • Digitalisering af erhvervslivet

  Udvalget af værdiskabende digitale løsninger, der er klar til implementering i virksomhederne er stort. Mange virksomhedsledere har dog stadig svært ved at se og gribe mulighederne.

  Læs mere
 • Digital nytænkning af det offentlige

  Danmark skal være verdens bedste til at bruge teknologier og digitale løsninger til at løfte den offentlige sektor - og vise verden vejen.

  Læs mere