DI Digitals årsdag 2022

Genoplev årsdagen!

DI Digitals årsdag 2022

Virksomhederne investerer som aldrig før i digital omstilling. Det bringer innovation og effektiviseringer med sig, men det forandrer også erhvervslivet, og hvad det vil sige at være virksomhed og medarbejder. På DI Digitals årsdag 2022 fik deltagerne et 360 graders blik på, hvilke forandringer teknologien skaber i vores erhvervsliv og på vores arbejdsmarked.

Et samfund under digital forandring. Hvad betyder det for fremtidens virksomheder?

Den 8. juni afholdt DI Digital årsdag 2022, som i år satte skarpt på, hvad fremtiden bringer af teknologier, og hvordan vi som samfund og erhvervsliv skal tilgå den digitale transformation. 

Dagen bød på værdifulde indsigter i fordelene ved digital twins, refleksioner over den værdi, digitaliseringen skaber samt debat om, hvordan vi kan komme manglen på arbejdskraft i it-branchen til livs og får hjulpet SMV’erne, som halter efter på den digitale omstilling.

Gense årsdagen HER.

Rikke Hougaard Zeberg, Branchedirektør
Vi skal se fremad og finde løsninger, der gør os i stand til også at løse fremtidens udfordringer. Når forsyningskæderne ramler, og vi ikke kan få mikrochips til vores produkter, må vi svare igen med smidigere import, opbygning af egne produktions-faciliteter og indgåelse af nye samarbejdsaftaler. Rikke Hougaard Zeberg, Branchedirektør

André Rogaczewski, Netcompany

Bo Lybæk, GPV International A/S

René Rasmussen, Coloplast A/S

Billeder fra dagen