Kommende webinarer

Afholdte webinarer

DI Digitals nytårskur 2022

Grænser for data? En helt central forudsætning for, at vi kan blive ved med at finde gode løsninger for samfundet med digitalisering er opbakning og tillid fra borgere og samfundet. Tilliden kan vi opnå ved, at anvendelse af vores data sker ansvarligt og under kontrollerede og betryggede forhold. Hvordan sikrer vi et stærkere fundament og bedre muligheder for ansvarlig dataanvendelse fremover? Det sætter vi spot på ved DI Digitals nytårskur, der holdes torsdag den 13. januar 2022 fra kl. 15.00.

Kvantecomputere er her – og dine konkurrenter bruger måske allerede teknologien?

Kvantecomputere er ikke længere bare fremtidssnak – teknologien har igennem de seneste år taget et kvantespring og vi ser allerede nu, at der er områder indenfor krypteret kommunikation, IT-sikkerhed og måleudstyr.

DI Digitals årsdag

Digitalisering og ny teknologi spiller en afgørende rolle for at kunne skabe mere konkurrencedygtige virksomheder, grøn og bæredygtig vækst, bedre sundhedsvæsen og i det hele taget et stærkere og bedre Danmark. På DI Digitals årsdag sætter vi fokus på, hvordan vi skaber de bedste rammer for at fastholde og udbygge de styrkepositioner, vi har i Danmark.

Privacy is Power

Det digitale liv giver fantastiske muligheder for både brugere, myndigheder og virksomheder, men medfører også risici for misbrug og krænkelse af privatlivet. I anledningen af at Carissa Véliz’s, har udgivet sin nye bog Privacy to Power inviterer DI Digital og Forskningscenter for Offentlig IT ved IT-Universitetet i København, til en samtale mellem forfatteren og den danske tech-ambassadør, Anne Marie Engtoft Larsen.

Digital læring og kompetenceudvikling

Hvordan kan digital læring løfte kompetenceudvikling i Danmark til det næste niveau? DI og DEA udforsker i to webinarer de digitale og teknologiske muligheder inden for læring og inviterer deltagerne til at blive klogere på, hvordan underviserrollen transformeres, når undervisningen digitaliseres.

Sådan søger du EU-støttemidler på det digitale område

Virksomheder har et væld af muligheder for at søge økonomisk tilskud fra EU til projekter, der fremmer udvikling og anvendelse af digitale teknologier. Se eller gense dette webinar, hvor vi giver vi indblik i flere af de EU-finansierede programmer du kan søge støtte fra, og derudover hvordan du helt lavpraktisk søger midlerne.

IT-sikkerhed under corona: Nye måder at arbejde på, nye måder at tænke IT-sikkerhed på

Hjemmearbejdspladser og onlinemøder har sat IT-sikkerheden under pres hos mange virksomheder. Med de nye arbejdsvilkår har hackere og kriminelle lettere adgang til virksomheders IT-systemer. Men hvad betyder den større risici, og hvordan beskytter du bedst din virksomhed i kølvandet på corona?

Optimer din produktion med brugervenlighed i fokus

Betjeningsmulighederne af industrimaskiner er sjældent designet med tanke på netop jeres opgave. Ved at gå fra traditionelt til brugercentreret design i produktionen kan du hurtigere oplære nyt personale, skabe større fleksibilitet og dermed optimere din produktion.

Digital forretningsudvikling og innovation med tech-startups

Sæt dit regnskab på autopilot. Kontolink indsamler og matcher automatisk dine bilag med dine bankposteringer, så du undgår fejl og sparer tid.

Sælg og luk aftaler på Teams

Corona har lært os, at vi kan rejse mindre og holde flere møder på Teams. Få inspiration til hvordan du kan gå hele vejen og både sælge og lukke aftaler på Teams. Kan vi fortsætte med det – eller hvordan?

Sådan anvender du data til at træffe beslutninger

Hvad kan din virksomhed få ud af at arbejde med data? På dette webinar gør vi data og behandling af data gennem Business Intelligence (BI) spiseligt. Varighed: 1 time.

Data-driven business – hvilke nye forretningsmuligheder åbner data?

Få ny inspiration til data-dreven forretningsudvikling. Webinaret kigger ind i data-motorrummet hos rådgivervirksomheder og deres kunder. Du vil med case-eksempler få et bedre blik for, hvad I har til at ligge af data i jeres virksomheder og ude hos kunderne. Varighed: 45 min.

5 webinarer i kølvandet på DATA for GOOD Summit 2020

Se et eller flere af webinarerne: "Åbenhed og fortrolighed kan kombineres", "Borgeren kontrollerer selv sine data", "Privacy og blockchain", "GDPR-samtykke - udfordringer og alternativer" og "Forretningsudvikling ved hjælp af sundhedsdata".

Gode råd, hvis du overvejer en cyberforsikring

Lær, hvad du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at købe en cyberforsikring, samt hvilke foranstaltninger der er vigtige at have på plads for at mindske risikoen ved cybersikkerhedshændelser. Varighed: 1 time og 40 min.

Virtual reality: Et værdiskabende salgsværktøj og redskab til kompetenceopbygning

Vær en del af en live virtual reality demonstration og oplev, hvordan du kan holde eksterne kundemøder og dele interne kompetencer i et sikkert virtuelt univers. Varighed: 1 time.

Gør din digitale virksomed grøn

Selvom digitalisering kan fremme bæredygtighed i så godt som alle brancher, så skal man passe på at vende det blinde øje til, at digitalisering af virksomheder også i sig selv kan belaste klimaet.

6 webinarer om IT-sikkerhed

DI, Alexandra Instituttet og InfinIT har afholdt en række webinarer om fremtidens cybersikkerhedsteknologier. Se alle 6 webinarer her.

Sådan kan kunstig intelligens øge din konkurrenceevne

Er du nysgerrig på at komme i gang med at arbejde med kunstig intelligens (AI), og er du i tvivl om, hvor du skal starte? Varighed: 1 time.

Teknologien fra Tesla kan styrke din kvalitetskontrol

På dette webinar vil vi forklare Edge Machine Learning og dens muligheder, så alle kan være med.

Hvad har vi lært af coronakrisen - og hvad bliver hængende efter?

Virksomhederne har i lyntempo ændret på både mindre og større arbejdsmetoder som følge af COVID19. Der er nye måder at arbejde på, nye krav til ledelsen, andre behov for kommunikation, udvikling af nye digitale ydelser osv. En del af disse vil blive hængende – også på sigt.

Webinar: Growth Hacking-metoden og datadrevne beslutningsprocesser

Med Growth Hacking-metoden kan du lave hurtige eksperimenter, der indsamler signaler fra markedet og giver et stærkere og kvalificeret beslutningsgrundlag.

Webinarer, TEAMS, ZOOM - Hvordan brænder vi rigtig igennem

Hvordan brænder vi rigtig igennem til samarbejdspartnere, kunder og deltagere, når mødeformaterne er blevet digitale? På dette webinar får du både inspiration og tips til at gøre jeres digitale mødeformater endnu stærkere.

Disrupted Global Supply Chains - What Now? What Next?

DI-Members are exclusively invited to get insights into the disruption of global supply chains caused by COVID-19. This business dialogue provides you with perspectives on global supply chains right now and in the future while diving into several interesting questions on the topic

Webinar om 5G og IoT

Webinaret henvender sig til virksomheder, som søger inspiration og praktisk viden til yderligere digital omstilling med IoT og 5G og til alle, der blot vil vide mere om anvendelsen af teknologierne i praksis.

Webinar: Digital Reality

Den 13. maj holdte DAU webinar om, hvad Virtual, Augmented og Mixed Reality (VR, AR og MR) kan gøre for danske industrivirksomheder i samarbejde med VR-bureauet Virsabi.

Er du iværksætter, og har du styr på de nye finansieringsløsninger i hjælpepakkerne?

Se hvordan du kan få del i hjælpepakkerne med matchfinansiering og styrkelse af Innobooster.

Kom i gang som business angel

Få inspiration og konkrete råd til dine første investeringer i fremtidens danske vækstvirksomheder.

Sådan bliver de offentlige opgaver fremrykket

Få overblik over vejen igennem udbudsreglerne, så offentlige opgaver hurtigt kan komme i ordrebogen hos virksomhederne. Og hør, hvordan virksomheder kan komme i betragtning til de fremrykkede opgaver på dette webinar.

Politisk webinar med Socialdemokratiets Finansordfører Christian Rabjerg Madsen

På dette unikke webinar onsdag den 22. april fortalte Christian Rabjerg Madsen om regeringens indsats, bevæggrunde og nogle af de tiltag som skal igangsættes når krisen er overstået.

Kom i gang med kunstig intelligens

Kunstig intelligens er i den grad ved at rykke fra science fiction-filmene og ud i virksomhederne. Men hvad går teknologien egentlig ud på og hvordan kommer du i gang?

Likviditetet og juridiske udfordringer for vækstfokuserede startups og SMV'er

DI, Vækstfonden og Bird & Bird afholder et webinar, hvor vi giver et overblik over, hvilke muligheder startups har under krisen for at overleve likviditetsmæssigt.

Offentlige kontrakter under COVID-19

Få overblik over, hvad der gælder for virksomheders kontrakter med offentlige ordregivere under COVID-19.

Live webinarer