Kommende webinarer

Afholdte webinarer

Teknologien fra Tesla kan styrke din kvalitetskontrol

På dette webinar vil vi forklare Edge Machine Learning og dens muligheder, så alle kan være med.

Hvad har vi lært af coronakrisen - og hvad bliver hængende efter?

Virksomhederne har i lyntempo ændret på både mindre og større arbejdsmetoder som følge af COVID19. Der er nye måder at arbejde på, nye krav til ledelsen, andre behov for kommunikation, udvikling af nye digitale ydelser osv. En del af disse vil blive hængende – også på sigt.

Webinar: Growth Hacking-metoden og datadrevne beslutningsprocesser

Med Growth Hacking-metoden kan du lave hurtige eksperimenter, der indsamler signaler fra markedet og giver et stærkere og kvalificeret beslutningsgrundlag.

Webinarer, TEAMS, ZOOM - Hvordan brænder vi rigtig igennem

Hvordan brænder vi rigtig igennem til samarbejdspartnere, kunder og deltagere, når mødeformaterne er blevet digitale? På dette webinar får du både inspiration og tips til at gøre jeres digitale mødeformater endnu stærkere.

Disrupted Global Supply Chains - What Now? What Next?

DI-Members are exclusively invited to get insights into the disruption of global supply chains caused by COVID-19. This business dialogue provides you with perspectives on global supply chains right now and in the future while diving into several interesting questions on the topic

Ram rigtigt med de digitale teknologier

På webinaret får du en introduktion til de udfordringer virksomheder har med digitalisering, og hvilke potentialer det kan udløser for den enkelte virksomhed. Du vil også fåinspiration til, hvordan man som leder bedst understøtter en digital strategi og opbygger en fremtidssikret innovationskultur.

Webinar om 5G og IoT

Webinaret henvender sig til virksomheder, som søger inspiration og praktisk viden til yderligere digital omstilling med IoT og 5G og til alle, der blot vil vide mere om anvendelsen af teknologierne i praksis.

Webinar: Digital Reality

Den 13. maj holdte DAU webinar om, hvad Virtual, Augmented og Mixed Reality (VR, AR og MR) kan gøre for danske industrivirksomheder i samarbejde med VR-bureauet Virsabi.

Er du iværksætter, og har du styr på de nye finansieringsløsninger i hjælpepakkerne?

Se hvordan du kan få del i hjælpepakkerne med matchfinansiering og styrkelse af Innobooster.

Kom i gang som business angel

Få inspiration og konkrete råd til dine første investeringer i fremtidens danske vækstvirksomheder.

Sådan bliver de offentlige opgaver fremrykket

Få overblik over vejen igennem udbudsreglerne, så offentlige opgaver hurtigt kan komme i ordrebogen hos virksomhederne. Og hør, hvordan virksomheder kan komme i betragtning til de fremrykkede opgaver på dette webinar.

Politisk webinar med Socialdemokratiets Finansordfører Christian Rabjerg Madsen

På dette unikke webinar onsdag den 22. april fortalte Christian Rabjerg Madsen om regeringens indsats, bevæggrunde og nogle af de tiltag som skal igangsættes når krisen er overstået.

Kom i gang med kunstig intelligens

Kunstig intelligens er i den grad ved at rykke fra science fiction-filmene og ud i virksomhederne. Men hvad går teknologien egentlig ud på og hvordan kommer du i gang?

Likviditetet og juridiske udfordringer for vækstfokuserede startups og SMV'er

DI, Vækstfonden og Bird & Bird afholder et webinar, hvor vi giver et overblik over, hvilke muligheder startups har under krisen for at overleve likviditetsmæssigt.

IT-sikkerhed under COVID-19

Hvordan beskyttes virksomheden og medarbejderne bedst muligt?

Offentlige kontrakter under COVID-19

Få overblik over, hvad der gælder for virksomheders kontrakter med offentlige ordregivere under COVID-19.

Tech der Tæller

Hør mere om DI's digitaliseringsindsats - Tech der tæller

Live webinarer