DI Energi Analyser

Årsmagasin 2017 - Energi til fremtiden - Mission Innovation DK

"Vi skal huske, at for hver offentlig milliard, der investeres i energiteknologi, investeres der to milliarder yderligere fra private investorer" Branchedirektør DI Energi Troels Ranis

DI Energi ønsker en målsætning om, at Danmark er et energiteknologisk pionerland, og det kræver en ekstra indsats. DI Energi ønsker det, fordi det fremmer Danmark som en konkurrencedygtig, grøn nation.

Netop derfor glæder DI Energi sig over dansk deltagelse i det internationale initiativ Mission Innovation. Danmark deltager sammen med en mindre gruppe lande, og det gør vi ikke i kraft af vores størrelse, men fordi vi har noget at tilbyde. Derfor skal vi hele tiden yde en ekstra indsats for at forbedre danske styrkepositioner. Eller står andre klar til at tage over. DI Energis branchedirektør Troels Ranis siger:

Det er godt for Danmark og dansk energiteknologi at være en del af Mission Innovation. Endnu har vi dog ingen dansk plan for Mission Innovation, og derfor bør vi formulere den aktivt. Deltagelsen i Mission Innovation betyder, at vi skal investere væsentligt mere, end vi gør nu

Skal danske styrkepositioner forbedres, kræver det flere midler til forskning og innovation. Derfor har DI Energi sat fokus på området i specialmagasinet.

Sune Thorvildsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3534
  • Mobil +45 6167 1616
  • E-mail sunt@di.dk

Relateret