online Arrangement

DI Energi Årsdag 2021

DI Energi inviterer til Årsdag, LIVE fra Industriens Hus i København, tirsdag den 27. april 2021 fra kl. 13.00 – 14.30.

Energibranchen spiller en afgørende rolle i klimakampen, men den kolossale opgave kræver samarbejde og integration af energisystemer i hidtil uset omfang. Vi kalder det sektorkobling og arbejder for at omsætte det i politisk og praktisk handling.

På DI Energis Årsdag sætter vi fokus på, hvordan sektorkobling på tværs af teknologier, energiformer, værdikæder og brancher skal bidrage til effektiv grøn omstilling og samtidig skabe markant innovation, erhvervsudvikling, vækst og eksport for Danmark.

DI Energis Årsdag afholdes LIVE på en indbydende virtuel platform. Du vil blive mødt af energien i samarbejde, allerede når du træder ind i det virtuelle rum, hvor energivirksomheder udstiller innovative løsninger inden for sektorkobling. Herefter vil du opleve markante stemmer fra energibranchen, industrien og fra Christiansborg, der vil debattere, hvordan de hver især vil bidrage til at indfri sektorkoblingens muligheder for at skabe en effektiv grøn omstilling af danske og internationale energisystemer.

Kom og oplev energien i samarbejde om fremtidens integrerede energisystem, når DI Energi inviterer medlemmer og venner til Årsdag 2021.

Dagens moderator er Jesper Zølck. 

UDSTILLING

DI Energis medlemmer inviteres til at deltage i den virtuelle udstilling. Ønsker du at udstille din virksomheds sektorkoblede løsning, så kontakt Rikke Sophie Lassen på risl@di.dk.

Program

Rikke Sophie Lassen

Rikke Sophie Lassen

Konsulent

Sune Thorvildsen

Sune Thorvildsen

Seniorchefkonsulent