Arrangement

PtX-taskforce, brint og luftfart

Hvornår og hvordan kommer markedet for grøn brint i gang?

DI Energi og Brintbranchen inviterer i regi af Dansk Brint Alliance til seminar d. 30. august kl. 15:00 – 17:00 i Industriens Hus, HC Andersens Boulevard 18, KBH V, hvor vi vil fokusere på to emner: Brint og luftfart samt regeringens PtX-taskforce. På mødet vil der blandt andet være oplæg fra Ørsted og SAS samt Søren Lyng Ebbehøj, der er ansvarlig for regeringens PtX-taskforce i Energistyrelsen.

Med statsministerens nytårstale 1. januar blev det annonceret, at al grøn indenrigsluftfart skal være grøn. Alle indenrigsfly skal flyve på grønt brændstof, men hvordan sikrer vi et velfungerende marked for e-kerosen til luftruterne i Danmark? Kom og hør Ørsted og SAS fortælle, hvordan de henholdsvis som producent og som Danmarks største aftager af flybrændstof arbejder med at håndtere udfordringerne.

Forligskredsen besluttede med aftalen om PtX at etablere en PtX-taskforce som skal hjælpe virksomheder med den komplicerede myndighedsbehandling. Deltag i drøftelsen med Energistyrelsen og giv dit bud på, hvad regeringens PtX-taskforce skal lave for at give mest værdi for virksomhederne.

Efter seminaret vil der være mulighed for at netværke over et glas vin.

Tilmelding er nødvendig.

Virksomheder der alene er medlem af Brintbranchen tilmelder sig ved at sende en mail til info@brintbranchen.dk

Program

    • 15:00 Velkommen v. DI og Brintbranchen

    • Grøn indenrigsluftfart – hvordan realiseres ambitionerne?


    • Ptx Task Force: indsatsområder og organisering