Arrangement

DI Energis Årsdag 2022

Konference torsdag den 28. april 2022 i Industriens Hus.

Vi kan ikke forlænge den verden, vi kender, med brædder. Vi står midt i en klimakrise, og i lyset af den russiske invasion af Ukraine er vi måske på vej ind i en forsyningskrise. Det er alvorligt, men den grønne omstilling er og bliver vores svar på begge udfordringer.

Hvis der er et land i verden, der kan løse den opgave, er det Danmark!

Vi har en stolt tradition for at løse de største udfordringer i fællesskabet og med erhvervslivet som en central aktør – og det mener DI Energi, at vi skal igen.

Til DI Energis årsdag 2022 undersøger vi, hvordan en grøn samfundskontrakt mellem beslutningstagere, erhvervsliv og det øvrige samfund skal se ud. Hvordan vender vi den grønne omstillings udfordring til forretningsmæssig succes for virksomhederne og fremgang for samfundet?

National: GRØN SAMFUNDSKONTRAKT
Hvordan skal vi indrette regulering, planlægning, finansiering og erhvervspolitik, så det skaber et godt grundlag for den grønne omstilling og de forretningsmuligheder og omstillingsprojekter, som vokser frem af det?

Global: GRØN VÆKST SOM FORRETNING
Hvilke muligheder skaber den grønne omstilling for virksomhederne, og kan en grøn omstilling af egne produkter åbne nye markedsmuligheder?

Regional: GRØNNE REGIONALE ERHVERVSFYRTÅRNE
I foråret 2021 fremlagde syv regionale vækstteams anbefalinger for erhvervsfremme i netop deres region. Flere af regionerne valgte et fokus på erhvervsudvikling inden for fremtidens grønne energier. Vi følger op på de regionale fyrtårnsprojekter og ser på de mulighed, der ligger her.

Program

  • 12:00 Ankomst og let frokost

  • 13:00 Den grønne samfundskontrakt

  • 14:00 Grøn vækst som forretning

  • 15:00 Pause

  • 15:30 Grønne regionale erhvervsfyrtårne

  • 16:30 Reception

Charlotte Blomqvist

Charlotte Blomqvist

Koordinator

Praktisk kontakt

Hans Peter Slente

Hans Peter Slente

Fagleder for grøn energieksport

Faglig kontakt