Arrangement

Grønne Gasdage 2022

Konferencen bliver afholdt 27. - 28. september 2022 på Hotel LEGOLAND, Billund.

Til dette års Grønne Gasdage stiller vi skarpt på de muligheder, gas- og energibranchen står overfor. For den grønne gas bliver et af grundstofferne i den grønne omstilling af vores energi- og forsyningssektor.

Til konferencen, der på vanlig vis afholdes på Hotel Legoland i Billund, dykker vi ned i fremtiden for de grønne gasser. Vi skal blandt andet vende den grønne gas’ bidrag til energilagring, sektorkobling, Power to X, CO2 og brint.

Vi skal også drøfte, rammevilkår, infrastruktur, forsyningssikkerhed og udfasning af gasfyr i private hjem som følge af sommerens klimaaftale. Derudover skal vi forbi den aktuelle forsyningssituation, infrastrukturen til Lolland-Falster og Baltic Pipe.

Konferencen afholdes over to dage og har både tekniske indlæg og indlæg af mere generel karakter, som man kan deltage i.

I år vil 6 indlægsholdere i fællesindlæggene uddybe følgende:

Hvorfor er grovvarebranchen begyndt at investere i biogas?
Steen Bitsch, Danish Bio Commodities

Set i lyset af den russiske invasion af Ukraine, hvordan er europæerne rustet gasforsyningsmæssigt til en eller flere kolde vintre?
Jeppe Danø, Energinet.

Udviklingen på hydrogenområdet i Tyskland, og hvilke udfordringer de er stødt på
- Gert Müller-Syring fra DBI Group

En af de største største biogasproducenter i Danmark fortæller om udfordringer i markedet og udviklingen af nye markeder rundt om i verden.
- Nature Energy

En forudsætning for, at der kan laves en konvertering af fossilt brændstof, er bl.a. at omstille tung transport til gas.
- Rune Noack, Dansk Industri Transport.

Hvordan udfaser vi ca. 400.000 private gasforbrugere, og hvordan ser fremtiden ud for et gasdistributionsselskab, og er redningen for selskabet mere brint og C02?
- Evida

Find yderligere information og program - HER

Kom med og få svar på dine spørgsmål og få mulighed for at netværke med nye og gamle samarbejdspartnere i udstillingsområdet.