Arrangement

DI Energi Årsdag 2023

Konference den 20. april 13.00 – 17.00 i Turbinehallen Aarhus

Energibranchen spiller en afgørende rolle for Danmarks håndtering af både energikrise, forsyningskrise og klimakrise. 

Danmark er et grønt foregangsland, hvor der er tradition for samarbejde mellem stat, kommuner, forsyningsselskaber og industri for finde holdbare løsninger, der sikrer forsyning og grøn omstilling. Men de nye kriser, som verden og Danmark nu gennemlever, har gjort det klart, at et temposkift er nødvendigt.

Til DI Energis Årsdag 2023 sætter vi fokus på tempoet i den grønne omstilling.

Vi sætter strøm til diskussioner inden for produktion, forsyning og innovation i energibranchen og spørger, om vi kan gøre det hurtigere, smartere og bedre. Hvad siger ministeren, borgmesteren, Folketinget, NEKST’en, energibranchens ledere – og hvad siger de unge?

Kom og hør deres bud på, hvordan vi mangedobler den grønne energiproduktion, udbreder nye grønne løsninger og får den grønne forsyning op i gear - hurtigt.

DI Energis Årsdag finder sted torsdag den 20. april 2023 kl. 13.00-17.00 i Turbinehallen i Aarhus og er åben for medlemmer og venner af DI Energi. Tilmeld dig allerede i dag.

Samme formiddag afholdes generalforsamling i DI Energi og Danske Energi- og Forsyningsselskabers Arbejdsgiverforening (DEA).

Der bliver serveret sandwich fra 12.00-13.00

Se hvordan du finder herhen og hvor du kan parkere her