Arrangement

Gassen i grøn forandring

Der er for alvor kommet fart i udviklingen af brint og PtX, og med den første lagring af CO2 i Nordsøen i februar samt tildelingen af det første CCS-udbud i maj, accelererer markedet for fangst, lagring og anvendelse af CO2 og biogas også - alt dette med Danmark som foregangsland.

Så kom til Grønne Gasdage den 26. og 27. september og hør om de enestående forandringer, der sker i gassektoren lige nu.

Naturgassen er udfordret på alle planer forsyningsmæssigt, teknisk og økonomisk af både geopolitiske årsager med krig i Ukraine samt globale klimaudfordringer, og derfor vinder biogassen også indpas i Danmark. Med naturgassen fulgte værdifuld infrastruktur og kompetencer, som vi kan drage stor nytte af til de nye grønne gasser.

Biogassen er blevet voksen og vil i løbet af en kort årrække overtage naturgassens rolle. Målet er helt at udfase den fossile naturgas fra det danske energiforbrug – det er en helt unik foregangsposition for Danmark.

Konferencen afholdes over to dage på Hotel Legoland i Billund den 26.- og 27. september og er for alle, der arbejder med og/eller har interesse for den grønne omstilling og grøn gas. Så kom og få ny viden, få svar på spørgsmål og netværk med nye og gamle samarbejdspartnere i udstillingsområdet.

Læs uddybende program her

Viden om grønne gasser og netværk

På Grønne Gasdage får du en status på, hvordan det står til med de grønne gasser, du møder kollegaer i branchen og du styrker dit netværk. Så grib muligheden for at få snakket med samarbejdspartnere på tværs af den grønne gasbranche.

Praktisk information:

  • Fuld forplejning i løbet af dagen og konferencemiddag om aftenen den 26. september. Husk at tilvælge middag i din tilmelding.

Overnatning:

  • Ønsker du overnatning, book venligst via nedenstående link.
  • BOOK OVERNATNING
Anne Rosted

Anne Rosted

Koordinator

Kristian Nielsen

Kristian Nielsen

Seniorchefkonsulent