DI's websystemer er lukket for login søndag d. 26. maj pga. vedligeholdelse. Arrangementstilmelding og øvrige loginfunktioner vil være utilgængelige.

DI Energi Nyheder

Energirenovering af bygninger

Et voksende tema internationalt – med stærkt dansk islæt

Der er netop udkommet et meget flot og informativt White Paper om energirenovering: “Energy Renovation of Buildings – Retrofitting for cost, comfort and climate”. Det er udgivet af State of Green og beskriver eksempler på energirenovering fra Danmark og udlandet, udført af en firmaer som Cowi, Rambøll, Rockwool, Siemens og Velux.

White Paper’et beskriver de mange fordele og overvejelser ved energirenovering. Det beskriver også mange tiltag, som bygningsejere, byggebranche, industri og samfund har gjort, og som til sammen har bragt Danmark i international topklasse på feltet.

I forordet siger EU’s klima- og energikommissær Miguel Arias Cañete: We need to pave the way for more energy renovations through regulation, investment and incentives. By promoting energy renovation, we get better energy performance, more comfortable and healthy buildings and create jobs and growth for European citizens.”

Bygninger tegner sig for op mod 40 pct. af energiforbruget i et samfund. Derfor er energieffektivisering i bygninger – nye som gamle – et vigtigt element i enhver samfundsstrategi for energibesparelser. Dette White Paper viser, hvordan det kan ske.

Energy Renovation of Buildings – Retrofitting for cost, comfort and climate: Læs det her på engelsk – og snart også på tysk. Det er gratis og alle kan bruge det.

Interesseret i energi i bygninger?

Så har du mulighed for at høre, hvad det reviderede bygningsdirektiv (EPBD), direktivet for energieffektivitet og den fremtidige energispareindsats i Danmark kan betyde for dig og din virksomhed. Mødet afholdes i regi af DI Energis Energinetværk mandag den 29. oktober 2018 i Industriens Hus.

Mødet er afholdt. Se kommende DI Energi møder og arrangemener her.

Hans Peter Slente

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3722
  • Mobil +45 2949 4594
  • E-mail hps@di.dk
Relateret