Foto: State of Green
05.11.18 DI Energi Nyheder

State of Green – nu også på dansk

State of Green er spydspids i den internationale markedsføring af grønne danske løsninger. Det gælder inden for energi, grønne byer, vand og cirkulær økonomi.

Websitet www.stateofgreen.com er den vigtigste og mest komplette portal for fremvisning af Danmarks grønne kompetencer, projekter og virksomheder. Her fremviser over 600 virksomheder deres kompetencer og mere end 1.400 grønne løsninger præsenteres til inspiration for internationale målgrupper. Hjemmesiden har over 750.000 brugere årligt fra hele verden.

www.stateofgreen.dk

Nu lanceres også en dansksproget hjemmeside – www.stateofgreen.dk – som et supplement til det internationale hovedsite.

På det danske site publiceres nyheder, events og andet rettet mod en dansk målgruppe. Her kan man også følge med i aktiviteterne i State of Greens besøgscenter House of Green og gå på opdagelse i State of Green’s Toolbox og øvrige markedsføringsmateriale.

Flere sprogversioner

Den engelsksprogede side er fortsat hovedsiden. Den er komplet og rumme det hele. Men der er over tid etableret undersites på forskellige sprog med relevante uddrag af hjemmesiden oversat til tysk, kinesisk, japansk – og altså nu også dansk. Gå på opdagelse her og find cases, ressourcer og viden rettet mod dine målgrupper på disse sprog.

Brug siden

DI Energi opfordrer sine medlemmer til at bidrage med en firmaprofil og relevante projekter på hovedsitet www.stateofgreen.com – og at holde informationerne ajour. Det har vist sig virkningsfuldt for mange at styrke sin synlighed ad denne vej, ligesom det kan være vejen til at modtage besøg af de over 3.000 årlige besøgende, som State of Green modtager.

Desuden er alle velkommen til at benytte de links, White Papers og markedsføringsmaterialer, som State of Green giver adgang til.

Hans Peter Slente

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3722
  • Mobil +45 2949 4594
  • E-mail hps@di.dk
Relateret