28.05.18 DI Energi Nyheder

Overskudsvarme fra industrien

Tyskland søger inspiration og løsninger i Danmark om at nyttiggøre overskudsvarme fra industrien. Mød tysk erhvervsdelegation fra Nordrhein-Westfalen den 7. juni.

Tyske energifolk besøger Danmark

En delegation af repræsentanter fra fjernvarmeselskaber, industri og vidensinstitutioner besøger Danmark i juni for at hente ny inspiration og viden om konkrete løsninger til mere effektiv udnyttelse af de store mængder overskudsvarme – både lokalt i virksomhederne og i fjernvarmenettet i byerne i delstaten Nordrhein-Westfalen, der omfatter de store by- og industriområder i Ruhr-distriktet.

Tysklands største energistat

Nordrhein-Westfalen (NRW) er Tysklands største energistat. Varmesektoren vokser i betydning som et element i den tyske Energiewende. NRW er Tysklands tættest befolkede delstat og dermed stor efterspørgsel efter opvarmning. Samtidig er NRW en af Europas største industriområder med en høj andel af energiintensiv industri og dermed stort potentiale for at indhøste overskudsvarme.

Konference og b2b-møder

Torsdag den 7. juni får du mulighed for at møde delegationen, høre oplæg, præsentere dine løsninger og gå i direkte dialog. Det sker på North Rhine-Westphalia – Denmark Heating Conference i House of Green i København.

Arrangører

Delegationsbesøget og konferencen er arrangeret af EnergieAgentur.NRW, Energistyrelsen og Danish Trade Council på ambassaden i Berlin i samarbejde med DI Energi, State of Green og DBDH. Deltagelse er gratis.

Besøget er et led i et flerårigt samarbejde mellem danske og tyske energimyndigheder, og der er derfor god mulighed for at følge op på emnet – også fra myndighedernes side. Denne konference er en mulighed for at engagere dig i partnerskabet.

For et overblik over den besøgende tyske delegation se vedlagte dokument.

Se program, detaljer, opdateringer og tilmeld dig konferencen her.

Læs mere

Læs brochuren her.

Charlotte Thuesen Christensen
Skrevet af:

Charlotte Thuesen Christensen

Hans Peter Slente

Hans Peter Slente

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3722
  • Mobil +45 2949 4594
  • E-mail hps@di.dk

Relateret indhold