DI's websystemer er lukket for login søndag d. 26. maj pga. vedligeholdelse. Arrangementstilmelding og øvrige loginfunktioner vil være utilgængelige.

DI Energi Nyheder

Tyskland trækker stor eksport

Kom med, når DI Energi inviterer til Tyskland.

Over 12 mia. kroner. Så stor var eksporten af energiteknologi til Tyskland i 2017. Det er 1/6 af branchens samlede eksport. 2/3 af eksporten vedrører grøn energiteknologi, dvs. VE og EE.

Efter imponerende eksporttal i 2014 og 15 var der tilbagegang i 2016 og 17. Tyskland er fortsat vigtigt for branchens virksomheder, som er aktive på markedet i stort tal. Tyske aktører er opmærksomme på dansk teknologi og kompetencer, og der er ny vækst i vente. DI hjælper dig til markedet.

Dansk-tysk EE-dialog

Ambassaden i Berlin arrangerer konferencen ”Digitalisierung in der Welt der Energieeffizienz - Gebäude, Industrie und Wärmeinfrastruktur”. Konferencen finder sted den 9. oktober og arrangeres i samarbejde med den tyske EE-forening DENEFF og en række danske firmaer som talere. Det er den 6. årlige konference i rækken.

Smart Country Denmark

Denmark er partnerland i den første tyske Smart Country Convention, som finder sted i Berlin den 20 til 22 november 2018. Statsministeren leder et dansk fremstød, som har fokus på bæredygtige byløsninger inden for energi, vand, affald, e-mobilitet, smart måling og smart byggeri.

E-world

DI arrangerer en dansk fællesstand på E-world den 5.-7. februar 2019. Messen er Tysklands og Europas største energimesse med 650 udstillere fra 20 lande og 24.000 professionelle besøgende. Fokus er på energitjenester, IT og handel med energi. I 2019 er "Smart City & Climate Solutions" et særligt tema, hvor der fremvises intelligente og effektive løsninger inden for energi og klima.

Hans Peter Slente

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3722
  • Mobil +45 2949 4594
  • E-mail hps@di.dk
Relateret