Lockheed Martin blev introduceret til effektiv fjernvarme hos Høje Taastrup Fjernvarme. Her viser adm. direktør Astrid Birnbaum frem hos Copenhagen Markets

14.10.19 DI Energi Nyheder

Lockheed Martin er også energi

Lockheed Martin mødte 25 danske virksomheder hos DI Energi den 8. oktober for at drøfte samarbejde inden for energi og bæredygtighed.

Lockheed Martin Energy

Virksomheden Lockheed Martin, der har ansvar for at levere de nye F35 jagerfly til Danmark, er blandt verdens største virksomheder inden for forsvar og aerospace. Virksomheden søger nu dansk viden og partnerskaber i sit arbejde med energieffektivisering og grøn energi. Det kom til udtryk ved besøg af en større delegation fra virksomheden den 8.-9. oktober.

Lockheed Martin Energy er navnet på den division i virksomheden, som arbejder med at udvikle nye og effektive energiløsninger. DI Energi gennemførte den 8. oktober et seminar og B2B-møder mellem Lockheed Martin og en række danske virksomheder for at skabe grobund for øget samarbejde – også på dette felt.

25 danske virksomheder i spil

Lockheed Martin ønskede særligt at drøfte partnerskab med danske virksomheder på disse felter, hvor de har særlige behov, som danske firmaer kan tænkes kunne opfylde: energieffektiv teknologi til LM’s egne produktionssteder, energieffektive løsninger til militærbaser samt grøn energiforsyning inklusive lagringsteknologi. 25 danske virksomheder deltog i fælles drøftelser og B2B-møder, som der nu følges op på.

Inspiration fra grønne danske projekter

Lockheed Martin Energy gennemførte flere besøg i Danmark for at hente inspiration i dansk teknologi og praksis inden for energieffektivisering og grøn energi. Besøgene omfattede Amager Ressourcecenter, Høje Taastrup Fjernvarme og EnergyLab Nordhavn – gode danske eksempler på ny og smart energi- og ressourceoptimering.

 

Relateret