11.04.19 DI Energi Nyheder

Lønstatistik for energi- og forsyningsvirksomheder 2019

Hvad tjener håndværkere og procesoperatører ansat i danske energi- og forsyningsvirksomheder? Find svaret i den nyeste lønstatistik fra Danske Energi- og Forsyningsvirksomheder.

Ny statistik på gaden

Lønstatistik for danske energi- og forsyningsselskaber er klar og kan downloades fra denne hjemmeside. Den er et nyttigt værktøj for forsyningsselskaber inden for energi, varme og vand – og for andre virksomheder, som benytter medarbejdere med samme uddannelse og funktion.

Brug DI’s lønstatistik

DI har et omfattende statistikudbud på personaleområdet. Det dækker over to områder:

  • Lønstatistik (lønniveau og lønudvikling)
  • Personalestatistik (fravær, ulykker, konflikter og personaleomsætning)

NetStat

Med servicen NetStat kan du hente opdateret statistik for løn og fravær med fokus på præcis de job, der er i din virksomhed. Statistikken tilbyder et væld af muligheder for at segmentere på bl.a. uddannelse, jobfunktion, anciennitet, branche, og geografi. NetStat tilbyder dig anbefalede søgninger, ligesom du let kan gemme og genfinde dine søgninger.

Du kan også abonnere på de statistikker, som svarer præcis til dine behov, så du modtager opdateringer automatisk med e-mail direkte i din indbakke, når du ønsker.

Se her for mere information om DI’s lønstatistik, som er gratis for medlemmer.

Uddannelse og efteruddannelse i energibranchen

DI Energi afholder arrangement om uddannelse og efteruddannelse for forsyningsselskaber og andre energirelaterede virksomheder. Det sker tirsdag den 20. maj på DTU Campus i Ballerup. Kom og hør om de mange uddannelsestilbud til energibranchens medarbejdere. Lyt til, hvordan din virksomhed kan samarbejde med uddannelsesinstitutionerne om lærlinge, praktik og rekruttering. Se mere her.

Se mere

Læs hele lønstatistikken her.

Hans Peter Slente

Hans Peter Slente

Chefkonsulent

Relateret indhold