16.09.20 DI Energi Nyheder

Energipolitisk Konference 2020

Grøn genstart – er klima svaret på krisen?

Den 7. oktober slår DI Energi dørene op til Energipolitiske Konference 2020, som igen i år afholdes i samarbejde med Dansk Energi i den uge, hvor den energipolitiske sæson skydes i gang med Folketingets åbning.

Klima og corona

Konferencen tager udgangspunkt i de to store kriser, klima og corona, som på hver deres måde påvirker energibranchen og hele erhvervslivet markant – og som kræver politisk handling. Der skal sættes politisk handling bag klimamålet og anbefalingerne fra klimapartnerskaberne. Samtidig skal der skabes nyt økonomisk momentum, nye jobs og fornyet vækst som følge af corona-krisen.

Grøn genstart

Dansk Industri og Dansk Energi – til sammen Erhvervslivets Klimaalliance - stiller skarpt på det kommende folketingsårs mest brændende spørgsmål:  Hvordan bliver klimadagsordenen til en vækst- og udviklingsdagsorden for Danmark? Hvordan finansierer vi omstillingen, og hvordan sikrer vi, at virksomheder og arbejdsmarked kan levere?

Politiske og praktiske svar

Disse spørgsmål vil klima-, energi- og forsyningsministeren, finansministeren, Folketingets ordførere, formænd for flere klimapartnerskaber og fagbevægelse give deres bud på ved Energipolitisk Konference 2020.

Du kan stadig tilmelde dig

Energipolitisk Konference samler energibranchen, industrien og energipolitikkens aktører til en eftermiddags debat og drøftelser. Du kan stadig tilmelde dig. Mange er allerede tilmeldt, og der er ventelist, men tilmeld dig, så finder vi en måde, hvorpå du kan deltage – enten fysisk eller via live-stream.

Se konferencens spændende program og tilmeld dig her.

Energipolitisk Konference 2020
Hans Peter Slente

Hans Peter Slente

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3722
  • Mobil +45 2949 4594
  • E-mail hps@di.dk

Relateret indhold