Foto: Getty Images

17.03.21 DI Energi Nyheder

BREXIT in ENERGY

Hvad betyder BREXIT for energibranchen?

BREXIT er en realitet, og virksomheder med aktiviteter i UK skal nu agere under nye regler for eksport, udbud, investeringer, arbejdskraft og meget andet.

Storbritannien er et ekstremt vigtigt marked for energibranchen med en årlig eksport på over 10 mia. kroner, store investeringer og et betydeligt samarbejde hen over Nordsøen.

Hvordan bevares de gode vilkår for samarbejde og samhandel i praksis? Hvordan ser britisk energi- og klimapolitik ud i fremtiden, når det ikke længere er tæt integreret med EU’s? Hvordan tegner det britiske marked sig i fremtiden? Og hvad er virksomhedernes erfaringer og strategier her og nu for et godt udgangspunkt i Storbritannien – nu uden for EU?

BREXIT in ENERGY

På webinar onsdag den 24. marts kan du få indblik i de første erfaringer fra ambassadør Lars Thuesen og ambassadens energispecialister, høre hvilke erfaringer og tanker, som Semco Maritime og Grundfos har gjort sig og få indsigt i nye regler for arbejdskraft og anden regulering af betydning for energivirksomheder med aktiviteter i UK.
Webinaret sætter dig i stand til at vurdere og imødegå nye barrierer – og at vurdere de mange muligheder, som Storbritanniens grønne omstilling fortsat udgør for den danske energibranche.

Se mere og tilmeld dig webinaret her.

Her finder du også link til DI’s BREXIT-site og den danske ambassade i London.

Hans Peter Slente

Hans Peter Slente

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3722
  • Mobil +45 2949 4594
  • E-mail hps@di.dk

Relateret indhold