05.01.22 DI Energi Nyheder

Klimaklar SMV – konference 26. januar

50 SMV’er er gjort klimaklar – nu gælder det hele industrien. Vær med til virtuel konference om Klimaklar SMV onsdag den 26. januar kl.10.30, direkte fra Industriens Hus.

Grøn omstilling i øjenhøjde er vejen frem for danske produktionsvirksomheder for at styrke konkurrenceevnen og en klimaneutral dansk produktionsindustri. Det er baggrunden for projektet Klimaklar SMV.

Gennem 2021 har projektet Klimaklar SMV gennemført et rådgivningsforløb i 50 små og mellemstore virksomheder for at styrke deres vækst og konkurrenceevne gennem CO2-beregning, klimastrategi og branding. Projektet er igangsat af DI og Fremstillingsindustrien sammen med en række partnere og med støtte fra Industriens Fond. Viden og erfaringer fra projektet skal nu udbredes til hele industrien.

Du kan glæde dig til at møde nogle af de 50 deltagende virksomheder. Sammen med ordstyrer Lykke Friis fra Tænketanken Europa stiller vi skarpe spørgsmål om vigtigheden af klimadagsordenen for produktionsvirksomheder til:

  • Kim Fausing, administrerende direktør i Danfoss A/S og formand for Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomhed
  • Dan Jørgensen, Klima-, Energi- og Forsyningsminister
  • Thomas Hofman-Bang, administrerende direktør i Industriens Fond
  • Lars Sandahl Sørensen, administrerende direktør i Dansk Industri

På konferencen får du også en status på den grønne omstilling i danske produktionsvirksomheder baseret på en helt ny analyse udarbejdet af Deloitte og Kraka Advisory for Klimapartnerskabet for Produktionsvirksomhed.

Endelig kan du også høre, hvordan vi fremover får alle danske produktionsvirksomheder med i den grønne omstilling for at sikre konkurrenceevne og dermed dansk vækst, eksport og jobs i en verden, hvor grøn omstilling er et krav.

Se mere om konferencen og tilmeld dig her. Se mere om projektet Klimaklar SMV her.

Relateret indhold