22.02.22 DI Energi Nyheder

DI Energis Årsdag: Hvordan bliver grøn omstilling til fremtidens forretningsmulighed?

Vær med til DI Energis Årsdag, hvor vi henter inspiration fra dem, der griber de grønne muligheder og gør dem til forretning, og når vi undersøger, hvordan en grøn samfundskontrakt kan se ud.

Danmark har sat et mål om at sænke CO2-udledningen med 70 procent og samtidig skabe et erhvervsliv i stærk udvikling. Det er muligt, og hver eneste dag bliver dansk erhvervsliv grønnere og mere innovativt – mange har formået at vende den grønne omstillings hensyn til klima, miljø og reduktioner til forretningsmæssig mulighed. Men hvordan har de gjort det?

Det stiller DI Energi skarpt på ved Årsdag 2022.

Vi spørger nogle af dem, der har differentieret sig i markedet ved en innovativ tilgang til bæredygtighed, klimahandling og effektivisering, om vi med rette kan begynde at tale om en egentlig grøn økonomi.

Vi undersøger også, hvor stort et ansvar virksomheder, investorer og borgere skal påtage sig for at accelerere den grønne omstilling. Kræves individuel handling, eller er det en politisk opgave?

Vi kaster lys over, hvordan vi sikrer det bedste, grønneste og mest udviklende samspil mellem kunder, leverandører og samfund – og vi spørger om, hvordan en grøn samfundskontrakt ser ud.

Kort sagt: Vi er på jagt efter fremtidens forretning sammen med mange af dem, der har grebet de muligheder, som den grønne omstilling og transition af vores hverdag, kaster af sig.

Årsdagen afholdes i Industriens Hus torsdag den 28. april 2022 fra kl. 13.00 – 16.30.

Se hele dagens spændende program og tilmeld dig her.

Pernille Agerbo
Hans Peter Slente
Skrevet af:

Pernille Agerbo Hans Peter Slente

Relateret indhold