09.05.23 DI Energi Nyheder

Du kan deltage til det danske CCUS-topmøde

Carbon Capture, Utilisation and Storage er et helt afgørende redskab for at nå klimamålene og klimaneutralitet i 2045. Derfor holder CCS-alliancen og INNO-CCUS et to-dages event ”Danish CCUS Summit”, hvor du kan deltage i dialogen om, hvordan vi sikrer udvikling, innovation, politik og implementering på tværs af hele CCUS værdikæden.

Carbon Capture, Utilisation and Storage er et helt afgørende redskab for at nå klimamålene og klimaneutralitet i 2045. Derfor holder CCS-alliancen og INNO-CCUS et to-dages event ”Danish CCUS Summit”, hvor du kan deltage i dialogen om, hvordan vi sikrer udvikling, innovation, politik og implementering på tværs af hele CCUS værdikæden (manchet).

Danmark er en frontløber, når det handler om CCUS, hvor vi både baner vejen for CCUS-teknologi, og har i europæisk sammenligning kæmpe lagerpotentialer for CO2 på op til 22 mia. ton. Det er meget mere plads, end danske udledninger kan fylde ud alene. Derfor er det helt afgørende, at vi arbejder sammen med andre lande for at placere Danmark som europæisk CO2-hub. 

Derfor inviterer CCS-alliancen og INNO-CCUS universiteter, virksomheder, politikere og forskere på område til et to-dages event ”Danish CCUS Summit”, hvor du også kan være med. Du får en unik mulighed for at dykke ned i den seneste forskning på området og udveksle indsigter om innovation, udfordringer, business cases, rammer og vilkår samt fremtidige perspektiver.

Er du klar til to spændende dage med vidensdeling, netværk og diskussioner om CCUS' potentiale for en grøn fremtid? Så deltag ved at tilmelde dig nedenfor.

Relateret indhold