Arrangement

DI Fødevarer årsdag 2019

Hvad er fremtidens måltid?
Hvad og hvordan spiser vi om 10 år? Regeringens ønske om 70 pct. mindre klimabelastning og næsten ni milliarder mennesker på jorden om ti år – vil det kunne ses på din tallerken? Er der laboratorie-bøffer og insektchips på menuen?  Hvem producerer morgendagens måltid?

Fødevarevirksomhederne, og ikke mindst deres kunders smagspræferencer og livsstil, er under hastig forandring. Klimaforandringer, det travle liv og nye fødevareteknologiske muligheder udfordrer og forandrer i stigende grad vores kølediske, køkkenskabe og kødgryder. Teknologien buldrer derudaf, og gode idéer er der nok af - men kan forbrugeren og fødevarepolitikken følge med?

Vi har inviteret fremtidens iværksættere på besøg i Industriens Hus for at præsentere deres visioner og komme med deres svar på vores mange spørgsmål. Kom, bliv inspireret og vurder selv, om du i fremtiden vil spise med, når iværksættere, eksperter og beslutningstagere mødes og giver deres bud på fremtidens fødevarer – sådan spiser vi i 2030. Se det fulde program for årsdagen nedenfor.

Program
  • 14:00

    Formand for DI Fødevarer og adm. direktør Søren Brinck, Carlsberg Danmark A/S

    Velkomst og afsæt til dagen

  • 14:15

    Journalist Pernille Stensgaard, Weekendavisen

    Hvordan spiser vi i 2030?

  • 14:35

    CEO Christian Stadil, Thornico A/S

    Nye fødevareteknologier er big business

  • 15:05

  • 15:25

    Director, Commercial Development Peter Thøysen, Chr. Hansen
    CEO & Co-founder Aviaja Riemann-Andersen, Circular Food Technology

    A waste free future

  • 15:55

    CEO Carsten Lind Pedersen, Enorm Biofactory A/S
    CEO Rasmus Bjerngaard, Nextfood

    Hvad er fremtidens fødevarer?

  • 16:30

    Pitch fra iværksættere i Atrium

  • 16:40

  • 17:10

    Formand Anne-Marie Gerdes, Etisk Råd

    Er det uansvarligt ikke at bruge nye fødevareteknologier?

  • 17:30

    Fødevareminister Mogens Jensen

    Hvordan bliver Danmark gearet til nye tider?

  • 17:40

    Adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI, og branchedirektør Leif Nielsen, DI Fødevarer

    Madlavning m. Claus Holm

  • 18:10

    Afslutning og netværk med en let anretning og musik