Møde i DI Fødevarers Bæredygtighedsnetværk
Viden, sparring og netværk om vigtige ESG-emner for fødevarebranchen – samlet på én dag!
Lyder det interessant? Så glæd dig til årets møde i DI Fødevarers BæredygtighedsNetværk.
Vi samler igen ESG-/bæredygtighedsentusiaster fra fødevarebranchen til en dag i Industriens Hus, hvor du både kan blive opdateret på det seneste nye indenfor vigtige dagsordener samt netværke med "kolleger" i fødevarebranchen.
Udover at du får mulighed for at møde DI’s egne eksperter inden for bl.a. ESG-omnibus, emballageforordningen (PPWR) og Klimamærke, får vi også fornøjelsen af besøg fra Styrelsen for Grøn Arealomlægning og Vandmiljø (SGAV), VANA og Nature Preserve, der vil opdatere os på EUDR, producentansvar og LCA beregninger.
Program
-
-
Kl. 09.30 Registrering og morgenbrød
-
Kl. 10.00 Velkomst
v/Jakob Lave og Rikke Bekker Henriksen, DI Fødevarer
-
EUDR/Skovrydningsforordningen - Myndighedernes forberedelser
v/Rasmus Werge, Styrelsen for Grøn Arealomlægning og Vandmiljø (SGAV)
-
Omnibus for bæredygtighedsrapportering: Hvad er op og ned?
v/Mads Kampp, DI Virksomhedsudvikling
-
Status for implementering af producentansvar på emballage, emballageaffald og engangsplast
v/Marit Vedelsdal, VANA
-
Emballageforordningen er vedtaget. Hvad nu?
v/Jacob Gullak Andersen, DI Miljø og Cirkulær Økonomi
-
Kl. 12.15 Frokost og netværk
-
Status på det danske klimamærke
v/Rikke Bekker Henriksen, DI Fødevarer
-
LCA - Hvad kan min virksomhed bruge det til?
v/Julie Schack Petersen, Nature Preserve
-
Kommende ESG-kit til DI Fødevarers medlemmer
v/Rikke Bekker Henriksen og Didde Rishøj, DI
-
Kaffepause og netværk
-
Kig i ”krystalkuglen” på miljøområdet
v/Sven Pedersen, DI Miljø og Cirkulær Økonomi
-
Kl. 14.45 Opsamling på dagen
v/Rikke Bekker Henriksen, DI Fødevarer
-