Arrangement

Få inspiration til at sælge flere sundere fødevarer

Seminar onsdag den 5. oktober 2022 kl. 09.30 – 14.30 i Middelfart

Sundhedsdebatten fylder meget i medierne, hos de professionelle og sundhedsorganisationerne, og hos os i DI Fødevarer og Bryggeriforeningen samt hos mange af vores medlemmer.

Med dette seminar vil vi engagere og inspirere jer til at bidrage endnu mere til forebyggelse ved at udbyde stadig flere sundere fødevarer og måltider.

Vi bliver inspireret af Fødevarestyrelsen med indlæg om Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima og af projektet ”Ja tak, lidt mindre”, der er under Rådet for Sund Mad. Derudover fortæller DI Fødevarer og Bryggeriforeningen om vores involvering i forebyggelsesarbejdet. Fødevarestyrelsen briefer os om rammerne for udvikling og markedsføring af sundere fødevarer og måltider, herunder gældende lovgivning. Således bliver vi alle klædt på til at drøfte mulighederne for at bidrage til indsatsen for at gøre danskerne sundere.  

Program

Kl. 09.30

Registrering og morgenmad

Kl. 10.00

Velkomst

Kl. 10.10

Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima
Sanne Nielsen, Fødevarestyrelsen

Kl. 10.40

”Ja tak, lidt mindre” – Projekt under Rådet for Sund Mad
Susanne Tøttenborg, Kræftens Bekæmpelse

Kl. 11.10

Pause

Kl. 11.20

 

Hvad siger lovgivningen om udvikling og markedsføring af sundere fødevarer – hvad må og kan man?
Mette Christiansen og Sandra Fisker Tomczyk, Fødevarestyrelsen

Kl. 12.00

 

Branchens sundhedspolitik og -tiltag
Frederikke Fester, DI Fødevarer og Caroline Demant Nordentoft, Bryggeriforeningen 

Kl. 12.20

Frokost

Kl. 13.00

Erfaringsudveksling – barrierer og løsninger

Kl. 14.00

 

Opsamling og afrunding

Tak for i dag