Få inspiration til at sælge flere sundere fødevarer
Seminar torsdag den 12. januar 2023 kl. 09.30 – 14.00 i Middelfart
Sundhedsdebatten fylder meget i medierne, hos de professionelle og sundhedsorganisationerne, og hos os i DI Fødevarer og Bryggeriforeningen samt hos mange af vores medlemmer.
Med dette seminar vil vi engagere og inspirere jer til at bidrage endnu mere til forebyggelse ved at udbyde stadig flere sundere fødevarer og måltider.
Vi bliver inspireret af Fødevarestyrelsen med indlæg om Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima og af projektet ”Ja tak, lidt mindre”, der er under Rådet for Sund Mad. Derudover fortæller DI Fødevarer og Bryggeriforeningen om vores involvering i forebyggelsesarbejdet. Fødevarestyrelsen briefer os om rammerne for udvikling og markedsføring af sundere fødevarer og måltider, herunder gældende lovgivning. Således bliver vi alle klædt på til at drøfte mulighederne for at bidrage til indsatsen for at gøre danskerne sundere.
Program
Kl. 09.30 |
Registrering og morgenmad |
Kl. 10.00 |
Velkomst |
Kl. 10.10 |
Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima |
Kl. 10.40 |
”Ja tak, lidt mindre” – Projekt under Rådet for Sund Mad |
Kl. 11.10 |
Pause |
Kl. 11.20
|
Hvad siger lovgivningen om udvikling og markedsføring af sundere fødevarer – hvad må og kan man? |
Kl. 12.00
|
Branchens sundhedspolitik og -tiltag |
Kl. 12.20 |
Frokost |
Kl. 13.00 |
Erfaringsudveksling – barrierer og løsninger |
Kl. 14.00
|
Opsamling og afrunding Tak for i dag |