Matchmaking: Plantebaseret mad på farten og takeaway
I samarbejde med Dansk Vegetarisk Forening inviterer DI Fødevarer til matchmaking torsdag den 24. oktober 2024 kl. 13-16.
Sidste år fik vi matchet nemlig.com med Matr Foods, hvilket resulterede i, at deres fungi bøf kom på nemlig.com og skabte øget salg og opmærksomhed hos forbrugerne – er du klar til at finde dit nye madmatch?
Kom med og netværk med de mest relevante virksomheder inden for mad på farten og i takeaway-branchen, og få mulighed for at skabe nye samarbejder med andre aktører, der også vil gøre en forskel for vores fremtid uden at gå på kompromis med smag og convenience.
Vi disker op med konkret viden fra forbrugeranalyser, kundernes oplevelser og erfaringer fra virksomheder, som arbejder med at skabe grønnere madmuligheder på farten. Du vil kunne bruge disse indsigter og oversætte det til direkte tiltag, der kan øge din markedsandel for plantebaseret mad på farten og takeaway.
Program
Kl. 13.00 |
Velkomst med Frederikke Fester, chefkonsulent, DI Fødevarer og Claire Demontreuil, projektleder, Dansk Vegetarisk Forening |
Kl. 13.15 | Adam Kuskner, adfærdsspecialist, Dansk Vegetarisk Forening |
Kl. 13.30 | Frederikke Fester, chefkonsulent, DI Fødevarer |
Kl. 13.45 | Julie Malou Schmidt, Commercial Manager, Espresso House |
Kl. 14.05 |
Pause med tid til at netværke og smagsprøver fra allerede udvalgte virksomheder |
Kl. 14.50 |
Tina Quaade, marketingschef, Orkla Foods, og Johanne Engelhardt Said, innovationsansvarlig, Orkla Foods |
Kl. 15.10 | Frederik Waage, ejer, Vital Foods |
Kl. 15.30 |
Matchmaking mellem retail- og takeaway aktører, producenter, ingrediensvirksomheder og vidensinstitutioner |
Kl. 16.00 | Tak for i dag |