Netværk

Planteindustrien: Fremtidens plantebaserede fødevarer, planter og smag

DI Fødevarer inviterer til næste møde i netværket Planteindustrien torsdag den 7. april fra kl. 10.00-12.00 med efterfølgende frokost og netværk.

Temaet er denne gang fremtidens plantebaserede fødevarer, planter og smag, og vi får besøg af bl.a. Kristian H. Laursen fra Københavns Universitet, Institut for Plante- og Miljøvidenskab, der vil fortælle om fremtidens afgrøder, mens Rasmus Bjerngaard vil holde et oplæg om Next Foods erfaringer inden for vertikal farming.

Vi slutter mødet med frokost og netværk.

Program

Kl. 10.00

Velkommen
Chefkonsulent Frederikke Fester, DI Fødevarer

Kl. 10.05

 

Opfølgning fra sidste møde – hvad vil vi med Planteindustrien?
Netværk
Regulatoriske udfordringer
Chefkonsulent Frederikke Fester, DI Fødevarer

Kl. 10.30


Orientering fra DI Fødevarer - hvad sker der politisk lige nu, og hvilke initiativer er der i gang?
Branchedirektør Leif Nielsen, DI Fødevarer

Kl. 10.45



Inspirationsoplæg - fremtidens afgrøder. Hvordan optimerer og forbedrer vi kvaliteten uden at bruge flere ressourcer?
Lektor i plante- og jordvidenskab Kristian H. Laursen, Københavns Universitet, Institut for Plante- og Miljøvidenskab

Kl. 11.05

Virksomhedscase: Next Food - vertikal farming
CEO og stifter Rasmus Bjerngaard, Next Food

Kl. 11.25


Inspirationsoplæg - Fremtidens plantekost, det handler om smag
Culinary Design Leader Europe, Ingredients, Pernille Bak Høstrup, IFF

Kl. 11.45



Afrunding
Forslag om delgrupper i netværket
Ønsker til næste møde
Chefkonsulent Frederikke Fester, DI Fødevarer

Kl. 12.00

Frokost og netværk