Planteindustrien: Fremtidens plantebaserede fødevarer, planter og smag
DI Fødevarer inviterer til næste møde i netværket Planteindustrien torsdag den 7. april fra kl. 10.00-12.00 med efterfølgende frokost og netværk.
Temaet er denne gang fremtidens plantebaserede fødevarer, planter og smag, og vi får besøg af bl.a. Kristian H. Laursen fra Københavns Universitet, Institut for Plante- og Miljøvidenskab, der vil fortælle om fremtidens afgrøder, mens Rasmus Bjerngaard vil holde et oplæg om Next Foods erfaringer inden for vertikal farming.
Vi slutter mødet med frokost og netværk.
Program
Kl. 10.00 |
Velkommen |
Kl. 10.05
|
Opfølgning fra sidste møde – hvad vil vi med Planteindustrien? |
Kl. 10.30 |
Orientering fra DI Fødevarer - hvad sker der politisk lige nu, og hvilke initiativer er der i gang? |
Kl. 10.45 |
Inspirationsoplæg - fremtidens afgrøder. Hvordan optimerer og forbedrer vi kvaliteten uden at bruge flere ressourcer? |
Kl. 11.05 |
Virksomhedscase: Next Food - vertikal farming |
Kl. 11.25 |
Inspirationsoplæg - Fremtidens plantekost, det handler om smag |
Kl. 11.45 |
Afrunding |
Kl. 12.00 |
Frokost og netværk |