Netværk

Fødevarenetværket

FødevareNetværket er et tilbud til medlemmer af DI Fødevarer målrettet medarbejdere med dagligt ansvar for kvalitetsstyring, fødevarelovgivning, fødevarekontrol og import/eksportrestriktioner.

FødevareNetværket er et elektronisk netværk, hvor vi også afholder to årlige møder med relevante emner og interne og eksterne indlægsholdere fra for eksempel Fødevarestyrelsen.

Med FødevareNetværket bliver du hørt: Gennem FødevareNetværket vil din virksomhed blive orienteret om, og få mulighed for at komme med kommentarer til, relevante høringer om fødevarelovgivningen. Der oprettes ad hoc arbejdsgrupper blandt netværkets medlemmer, hvis der er behov for at sætte fokus på særlige områder, for eksempel i forbindelse med forhandling af en ny lovgivning eller konkrete problemstillinger.

Du får fagligt input og indflydelse: FødevareNetværket giver dig mulighed for at få fagligt input fra kolleger i andre virksomheder, som du kan udveksle erfaringer og sparre med på områder, der har betydning for netop dit arbejde.

Du vælger selv, hvilken information du vil have: Du vil løbende modtage e-mails fra FødevareNetværket, og du vil ud fra overskriften hurtigt blive i stand til at vurdere, om informationen fra FødevareNetværket har din virksomheds interesse.

Gitte Hestehave

Gitte Hestehave

Seniorchefkonsulent

Frederikke Thye Fester

Frederikke Thye Fester

Chefkonsulent