Webinar

DI Fødevarers ESG-kit

DI Fødevarer lancerer ESG-kit for fødevarevirksomheder

DI Fødevarer præsenterer vores nye ESG-kit designet specielt til fødevarevirksomheder. ESG-kittet er udviklet i tæt samarbejde med vores medlemmer og eksperter indenfor ESG. Med ESG-kittet får fødevirksomheder konkrete værktøjer og videndeling, der kan hjælpe dem i gang med at arbejde effektivt og strategisk med bæredygtighed og ESG.

Hvad kan du forvente på webinaret?

Vi glæder os til at byde medlemmer velkommen til webinaret, hvor Camilla Starup fra Viegand Maagøe vil føre jer igennem ESG-kittets indhold og værktøjer.

Derudover får vi besøg af Yannick Kofoed Drejer fra The Whole Company og Anne Møller Lagerberg fra BKI Foods, som er to af de 14 virksomheder, der har hjulpet os med udviklingen af kittet. De vil fortælle lidt om, hvordan deres virksomheder arbejder strategisk med ESG og bæredygtighed, samt hvordan de har fået hjælp og inspiration fra arbejdet med det nye ESG-kit.

Hvorfor et branchespecifikt ESG-kit?

Formålet med DI Fødevarers ESG-kit er at give en hjælpende hånd i arbejdet med ESG og bæredygtighed.

ESG-kittet indeholder bl.a. en række eksempler på værdikæder, risici og muligheder samt dobbelt væsentlighedsanalyser for fem fødevare-arketyper. Derudover finder man også konkrete værktøjer til at optegne sin egen værdikæde og udføre en dobbelt væsentlighedsanalyse.

Alt dette giver en rigtigt godt udgangspunkt for, at virksomheder kan sætte strategiske mål og prioritere sin indsats – og evt. rapportere om det, hvis det ønskes.

Hvem kan deltage?

ESG-kittet bliver tilgængeligt for alle DI Fødevarers medlemmer. Selvom det er målrettet de små og mellemstore fødevarevirksomheder, så har vi også hørt fra større virksomheder, at ESG-kittet kan give inspiration til deres eget arbejde med ESG og bæredygtighed.

Program

    • 13.00 Velkomst

      V/ Rikke Bekker Henriksen, seniorchefkonsulent, DI Fødevarer og Elisabeth Hundahl, chefkonsulent, DI Virksomhedsudvikling

    • 13.10 Præsentation af ESG-kit

      V/ Camilla Starup, ESG rådgiver og projektleder, Viegand Maagøe

    • 13.35 Bæredygtighed i The Whole Company og i BKI Foods

      V/ Yannick Kofoed Drejer, bæredygtighedsprojektansvarlig, The Whole Company og Anne Møller Lagerberg, bæredygtighedschef, BKI Foods

    • 13.50 Afrunding

      V/ Rikke Bekker Henriksen, seniorchefkonsulent, DI Fødevarer