Webinar

Webinar - Fødevarenetværket I DI Fødevarer

Vi holder et to timers webinar, hvor vi i DI Fødevarer orienterer jer om coronasituationen i relation til fødevareproduktion. Fødevarestyrelsen deltager med indlæg om deres arbejde med og håndtering af corona.

   PROGRAM  
Kl. 9.30     

Velkomst
Seniorchefkonsulent Gitte Hestehave, DI Fødevarer 

Kl. 9.35 COVID-19 krisens betydning for fødevarevirksomheder
Branchedirektør Leif Nielsen, DI Fødevarer
Kl. 10.00 Fødevarestyrelsens arbejde og beredskab samt EU-regler i forbindelse med corona 
Beredskabschef Nikolas K. Hove, Fødevarestyrelsen
Kl. 10.40 Vejledning fra DI Fødevarer om virksomhedernes rettigheder ved kontrolbesøg 
Seniorchefkonsulent Gitte Hestehave og chefkonsulent Frederikke Fester, DI Fødevarer
Kl. 10.55

Kort Nyt fra DI Fødevarer
o Frivillig oprindelsesmærkning v/Frederikke Fester
o NutriScore og nøglehul v/Michael Strube
o Fødevarekontaktmaterialer v/Gitte Hestehave

Kl. 11.25 Afslutning