Webinar
Webinar - Fødevarenetværket I DI Fødevarer
Vi holder et to timers webinar, hvor vi i DI Fødevarer orienterer jer om coronasituationen i relation til fødevareproduktion. Fødevarestyrelsen deltager med indlæg om deres arbejde med og håndtering af corona.
PROGRAM |
|
Kl. 9.30 |
Velkomst Seniorchefkonsulent Gitte Hestehave, DI Fødevarer
|
Kl. 9.35 |
COVID-19 krisens betydning for fødevarevirksomheder Branchedirektør Leif Nielsen, DI Fødevarer |
Kl. 10.00 |
Fødevarestyrelsens arbejde og beredskab samt EU-regler i forbindelse med corona Beredskabschef Nikolas K. Hove, Fødevarestyrelsen |
Kl. 10.40 |
Vejledning fra DI Fødevarer om virksomhedernes rettigheder ved kontrolbesøg Seniorchefkonsulent Gitte Hestehave og chefkonsulent Frederikke Fester, DI Fødevarer |
Kl. 10.55 |
Kort Nyt fra DI Fødevarer o Frivillig oprindelsesmærkning v/Frederikke Fester o NutriScore og nøglehul v/Michael Strube o Fødevarekontaktmaterialer v/Gitte Hestehave
|
Kl. 11.25 |
Afslutning |
|
|