Webinar

Inspirationswebinar om downsizing

DI Fødevarer, De Samvirkende Købmænd, Landbrug & Fødevarer, Rådet for sund mad, Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima og Ja tak, lidt mindre inviterer til inspirationswebinar om downsizing onsdag 23. juni kl. 13.30-15.15.

Webinaret er overstået

Optaget webinar vises her på siden 23.06.2021 16:15

I august 2020 startede partnerskabet Ja tak, lidt mindre, som arbejder for at øge efterspørgslen efter og udbuddet af mad- og drikkevarer i lidt mindre pakke- og portionsstørrelser. Formålet er at forebygge den stigende overvægt i Danmark og dermed forbedre folkesundheden.
Formålet med dette webinar er at give jeres virksomhed inspi­ration og lyst til at downsize nogle af jeres fødevarer. Det kan gavne både jeres forretning, danskernes sundhed og klodens tilstand.

PROGRAM

Velkomst

v/Leif Nielsen, direktør i DI Fødevarer

Downsizing: Hvad, hvorfor, hvordan?

v/Susanne Tøttenborg, projektleder i Ja tak, lidt mindre

Lidt mindre og bedre

Case v/Maria Gervig, kommerciel direktør i 7-Eleven

Utidig indblanding eller rettidig omhu? Og hvad med prisen?

Debat med Stine Vuholm, fødevarepo­litisk rådgiver i Forbrugerrådet Tænk og Laura Hoffmann, projektleder og frivilligkoordinator i Tænketanken Frej

Portionsservering: Gladere kunder og mindre madspild

Case v/Jan Eckberg-Bauerfeind køkkenchef i DI


Downsizing set med fremtidens forbrugerøjne?

v/Nina Preus, forbrugersociolog i Landbrug & Fødevarer


Hvordan kan virksomheder bidrage til Fødevarepartnerskabets 2030-mål?

v/Per P. Christiansen, Inno­vations- og udviklingsdirektør i Fødevarestyrelsen og bestyrelsesformand i Rådet for sund mad og Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima


Webinaret vil blive optaget, delt med deltagerne og lagt på www.jataklidtmindre.dk

Logoer webinar Ja tak lidt mindre_3.JPG