Webinar

Webinar: E-eksport til De Forenede Arabiske Emirater fødevarevirksomheder

Vidste du, at 90 procent af fødevarerne i De Forenede Arabiske Emirater er importeret?

Dansk Industri afholder et webinar i samarbejde med The Trade Council Dubai, hvor du kan blive klogere på dine muligheder for (e-)eksport af fødevarer til de Forenede Arabiske Emirater (FAE).

Med 25 regnvejrsdage pr. år, ørkenklima, manglende grundvand, og med det meste af landet dækket af ørkensand begrænses den lokale fødevareproduktion og gør landet stærkt afhængigt af fødevareimport. Selvom der kun bor 10 millioner indbyggere i FAE, blev der importeret fødevarer for USD 16 milliarder/8 millioner tons i 2020.

Der er gode grunde til at vælge netop FAE, for nationen ligger nummer 1 i regionen på indekset "ease of doing business" og er kendt som regionens handelshub mellem Europa, Afrika og Asien. Ikke nok med dette har FAE også verdens højeste antal internetbrugere, og dette afspejler sig i købsvaner og eksportmuligheder.

Esben Filt Jensen og Christian Frost Jensen fra generalkonsulatet i Dubai vil på dette webinar give et indblik i markedet og fødevaretrends samt mulighederne for e-eksport til De Forenede Arabiske Emirater for fødevareproducenter, herunder fokus på plantebaserede fødevarer.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI

Login her

Program

Kl. 14.00Introduktion
Hvorfor bør fødevarevirksomheder fokusere på e-eksport v/ Frederikke Thye Fester, chefkonsulent, DI Fødevarer og Mie Bilberg, chefkonsulent e-commerce, DI

Kl. 14.10


Fødevaretrends i FAE
v/Esben Filt Jensen, Minister Counsellor Food, Agriculture and Fisheries, Generalkonsulatet i Dubai, FAE

Kl. 14.25


E-eksportmuligheder for fødevarevirksomheder
v/Christian Frost Jensen, Digital Sales Advisor, Generalkonsulatet i Dubai, FAE

Kl. 14.40

Q & A