Webinar
Webinar: FødevareNetværk den 1. oktober 2020
DI Fødevarer inviterer til et to timers webinar, hvor vi opdaterer jer om coronasituationen, herunder om samarbejdet med Fødevarestyrelsen og andre om forsyningssikkerhed m.m. Vi vil orientere jer om EU-Kommissionens femårige arbejdsprogram ”Farm to Fork” og give en status for kontaminanter. Fødevarestyrelsen deltager på mødet og orienterer om mærkningsvejledningen.
Webinaret er overstået
Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI Fødevare
PROGRAM |
|
Kl. 09.30
|
Velkomst og introduktion Seniorchefkonsulent Gitte Hestehave, DI Fødevarer
|
Kl. 09.40
|
DI Fødevarer og coronasituationen Branchedirektør Leif Nielsen, DI Fødevarer |
Kl. 10.10
|
EU’s Jord til Bord strategi Chefkonsulent Frederikke Thye Fester, DI Fødevarer Seniorchefkonsulent Gitte Hestehave, DI Fødevarer |
Kl. 10.25
|
Mærkningsvejledningen Levnedsmiddelkandidat Stinne von Seelen Havn, Fødevarestyrelsen Chefkonsulent Frederikke Fester, DI Fødevarer
|
Kl. 11.00
|
Forureninger/kontaminanter Seniorchefkonsulent Gitte Hestehave, DI Fødevarer
|
Kl. 11.15 |
Eventuelt og afslutning |
|
|