Webinar: FødevareNetværk om mikrobiologi – bakterier og virus
Temaet på dette webinar er mikrobiologi – bakterier og virus.
Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI Fødevare
Freja Lea Lüthje og Nanna Bygvraa Svenningsen, begge fra Teknologisk Institut vil holde et indlæg om coronavirus og hepatitis E. De har undersøgt den videnskabelige litteratur vedrørende smitte med corona fra fødevarer og emballage, og derudover har de udarbejdet en ny risikovurdering for hepatitis E, da antallet af hepatitis E tilfælde er stigende i Europa.
Channie Kahl Petersen, DTU Fødevareinstituttet, vil fortælle om EFSA’s årlige zoonoserapport – der har fokus på salmonella, campylobacter og listeria. Bekæmpelse af zoonoser og virus indgår også i Fødevareforlig 4, og Annette Perge fra Fødevarestyrelsen vil orientere os om status på dette arbejde. Afslutningsvis vil Leif Nielsen, DI Fødevarer, give en status om corona-håndteringen.
PROGRAM | ||||||||||||
|