Webinar

Webinar: FødevareNetværk om hygiejne og fødevaresikkerhed

DI Fødevarer inviterer til webinar om hygiejne og fødevaresikkerhed torsdag den 27. maj kl. 10.00-12.15.

Webinaret er overstået

Optaget webinar vises her på siden 27.05.2021 13:15

Vi har fokus på emnerne hygiejnisk design, herunder fabriksanlæg og indretning samt en ny standard for hygiejnisk risikovurdering. Alan Friis fra Force Technologi og Bjarne Christensen fra NIRAS vil give en samlet fortælling om, hvad der går galt/kan gå galt med hygiejne i relation til fabriksdesign/indretning, installationer, maskiner og materialer.

Efterfølgende deltager Ulrich Pinstrup fra Fødevarestyrelsen med et indlæg om den opdaterede hygiejnevejledning, og om hvor de største udfordringer i relation til hygiejne er. Nikolas K. Hove fra beredskabsenheden vil herefter fortælle om opdatering af tilbagetrækningsvejledningen og om de væsentligste udfordringer, der er i relation til hygiejne og tilbagetrækninger.

Vi runder af med en opdateret corona-status  – hvad betyder genåbning og vaccination for fødevareindustrien?


   PROGRAM

Kl. 10.00
   

Velkomst
Seniorchefkonsulent Gitte Hestehave, DI Fødevarer 

Kl. 10.05



Hygiejne – indretning, design og ny standard for hygiejnisk risikovurdering
Specialist teamleder Alan Friis, Force Technology og Managing Consultant Bjarne Christensen, NIRAS A/S

Kl. 11.05

 

Hygiejnevejledningen – udfordringer med hygiejnen i virksomhederne
Sektionsleder Hygiejnegruppen Ulrich Pinstrup, Fødevarestyrelsen

Kl. 11.30


Tilbagetrækningsvejledningen – ændringer og udfordringer i relation til hygiejne
Beredskabschef Nikolas K. Hove, Fødevarestyrelsen

Kl. 12.00

Corona-status
Branchedirektør Leif Nielsen, DI Fødevarer

Kl. 12.10

Afslutning
Seniorchefkonsulent Gitte Hestehave, DI Fødevarer