Webinar: FødevareNetværk om hygiejne og fødevaresikkerhed
DI Fødevarer inviterer til webinar om hygiejne og fødevaresikkerhed torsdag den 27. maj kl. 10.00-12.15.
Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI Fødevare
Vi har fokus på emnerne hygiejnisk design, herunder fabriksanlæg og indretning samt en ny standard for hygiejnisk risikovurdering. Alan Friis fra Force Technologi og Bjarne Christensen fra NIRAS vil give en samlet fortælling om, hvad der går galt/kan gå galt med hygiejne i relation til fabriksdesign/indretning, installationer, maskiner og materialer.
Efterfølgende deltager Ulrich Pinstrup fra Fødevarestyrelsen med et indlæg om den opdaterede hygiejnevejledning, og om hvor de største udfordringer i relation til hygiejne er. Nikolas K. Hove fra beredskabsenheden vil herefter fortælle om opdatering af tilbagetrækningsvejledningen og om de væsentligste udfordringer, der er i relation til hygiejne og tilbagetrækninger.
Vi runder af med en opdateret corona-status – hvad betyder genåbning og vaccination for fødevareindustrien?
PROGRAM | ||||||||||||
|