Webinar

Webinar om risikovurdering og risikohåndtering

DI Fødevarer inviterer til webinar om risikovurderinger og risikohåndtering – kemiske og mikrobiologiske torsdag den 1. juli 2021 kl. 09.30-11.30.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI Fødevare

Login her

DI Fødevarer får ofte spørgsmål om risikovurderinger og håndtering af disse. Vi har derfor fået DTU Fødevareinstituttet til at fortælle om deres risikovurderinger – både af kemiske stoffer og sundhedsskadelige mikroorganismer i fødevarer. Herefter vil Fødevarestyrelsen fortælle, hvordan de håndterer disse vurderinger til brug for afgørelser om, hvad der skal ske med en given forurenet fødevare.
Vi runder af med en sommerstatus fra DI Fødevarer i relation til fødevarepolitik og regulering samt om corona-situationen.

 

Program

Kl. 09.30


Velkomst
v/seniorchefkonsulent Gitte Hestehave, DI Fødevarer

Kl. 09.35

Vurderinger af mikrobiologiske og kemiske risici i fødevarer
Mikrobiologiske 
– v/seniorforsker Annette Nygaard Jensen, DTU Fødevareinstituttet
Kemiske 
– v/lektor Anoop Kumar Sharma, DTU Fødevareinstituttet

Kl. 10.25


Håndtering af mikrobiologiske og kemiske risici i fødevarer
Mikrobiologiske
– v/akademisk medarbejder Niels Ladefoged, Fødevarestyrelsen
Kemiske
– v/cand. scient., ph.d.  Dorthe Licht Cederberg, Fødevarestyrelsen

Kl. 11.15

 

Sommerstatus fra DI Fødevarer
v/branchedirektør Leif Nielsen, DI Fødevarer

Kl. 11.30

Afslutning
v/seniorchefkonsulent Gitte Hestehave, DI Fødevarer