Webinar om risikovurdering og risikohåndtering
DI Fødevarer inviterer til webinar om risikovurderinger og risikohåndtering – kemiske og mikrobiologiske torsdag den 1. juli 2021 kl. 09.30-11.30.
Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: DI Fødevare
DI Fødevarer får ofte spørgsmål om risikovurderinger og håndtering af disse. Vi har derfor fået DTU Fødevareinstituttet til at fortælle om deres risikovurderinger – både af kemiske stoffer og sundhedsskadelige mikroorganismer i fødevarer. Herefter vil Fødevarestyrelsen fortælle, hvordan de håndterer disse vurderinger til brug for afgørelser om, hvad der skal ske med en given forurenet fødevare.
Vi runder af med en sommerstatus fra DI Fødevarer i relation til fødevarepolitik og regulering samt om corona-situationen.
Program
Kl. 09.30 |
Velkomst v/seniorchefkonsulent Gitte Hestehave, DI Fødevarer |
Kl. 09.35 |
Vurderinger af mikrobiologiske og kemiske risici i fødevarer |
Kl. 10.25 |
Håndtering af mikrobiologiske og kemiske risici i fødevarer |
Kl. 11.15
|
Sommerstatus fra DI Fødevarer |
Kl. 11.30 |
Afslutning |