Bæredygtighed

Bæredygtighed skal være en god forretning, hvis det skal give mening forvirksomhederne.

Bæredygtig fødevareproduktion fylder i stigende grad hos forbrugere og politikere samt på global plan. DI Fødevarer samler de gode cases fra virksomhederne på tværs af brancher. Vi sikrer, at de bliver kommunikeret og spillet ind i de rette fora.Vi er fødevareindustriens stemme, om det handler om cirkulær økonomi, bioøkonomi eller SDG-mål.

Når alt kommer til alt, skal bæredygtighed også være en god forretning. Ellers er bæredygtighed ikke en bæredygtig idé eller en god forretningsstrategi for virksomhederne. Det er det mål, vi har for øje, når vi deltager i debatten og forsøger at udvikle politik samt hjælpe virksomhederne med praktiske spørgsmål.

DI Fødevarer arbejder for, at både forbrugere og politikere oplever den positive indflydelse, som fødevarevirksomheder har på globale og nationale samfundsudfordringer.

Peter Bernt Jensen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3421
  • Mobil +45 2128 6995
  • E-mail pebj@di.dk