DI Fødevarer

Vækst via eksport

I DI arbejder vi for at styrke medlemsvirksomhedernes mulighed for at få del i væksten bl.a. ved at arrangere eksportfremstød og dele international netværk og erfaringer med eksport til den globale fødevareindustri.

Som medlem af DI har din virksomhed adgang til en lang række tilbud der kan styrke mulighederne for vækst via eksport. I fødevarebranchen er nærmarkederne i Europa forsat afgørende. Her afsættes ca. 2/3 af de eksporterede fødevarer, og kigger vi længere ud i verden, er der stor vækst at hente i salget til forbrugere og udvikling af den samlede fødevarebranche i Asien og Afrika de kommende år.

Med en samlet årlig eksport på 148 mio. kr. er fødevarebranchen fast leverandør til den globale middelklasse der forventes at vokse fra 2 til 5. mia. mennesker over de næste tyve år. DI ønsker at styrke medlemsvirksomheder i at få del i væksten via eksport bl.a. ved at dele internationale netværk og erfaringer med eksport til den globale fødevareindustri. Sammen kan vi langt bedre håndtere eksportbarrierer i forbindelse med love og regler, certifikater, og finansiering samt samarbejde med agenter og distributører.

Lars Zøfting-Larsen

Lars Zøfting-Larsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3013
  • Mobil +45 4059 0339
  • E-mail lzl@di.dk

Relateret indhold